Saturday, September 11, 2010

lebaran kali ini..

assalamualaikum & salam lebaran
=)
hehehe raya 1st dah berakhir,,
tahun ni raya sangat best,,walopun mcm x busy, kalut2,
rasa smooth jek,
kat umah buat bihun tomyam & spagethi..
ramai datang, sgt x terlayan hehe
but kawan2 i xde lagi yg smpi,
katanya raya ke4,,

kalo zul x sampai gak rumah i,
siap lah dia..
kali ni betul2 aku belasah hang!!!!!!!!!!

so, i nak upload gambar2 raya 1st
suma pakai e63 yg kabur tu
yela 2.0 mgpx je...

owh,apatdh buat onar kat keta abah ye
haha
tgk lah..
apat (green baju) CUAKKKK
hahaha

aku kat belakang jerit kat dia
"go baby go!"
haha
pastu mak marah aku!
hahha

peluh meleleh selepas berjaya! haahaha
pastu bukak baju mcm pakcik tua!

ya allah AIN
hahaha

taun ni kaler purple okeh!

and ada gambar pre raya!
sbb line laju mlm ni, i nak upload gambar lagi! hikhik

owh ya, pegi shopping last minute penat mcm nak mampos,
sbb nk cr tudung punya pasal..
pastu abah kasi duit nak beli tudung, jadi hati mcm sejukk sket
abah... thankkkyuuuuu
pastu habiskan about satu rat beli 2 helai tudung!
urghhh
pastu perasan pulak.. eh eh kat pekan rabu dah ada escalator,
tiba2 mcm jakun kejap pastu rindu penang sbb mcm tmpt nak naik pegi feri..
huhuhu aku rindu nasi kandaq beratur la!!

ain ni kalo bab2 naik escalotor & masuk lif dia mmg suka!
pelik aku!


ok, gambar2 kat bawah ni maybe annoying kihkih

ini apat!
ya, yg bagi keta abah lekat tu!
korang perasan apa kat dia?selain misai mcm org tua pastu rambut cut mcm anak siam?
korang tgk tshirt dia!
OMG,
strawbearu crew 'gila'.. [ceh, padahal aku nak satu!]

GILA!

oklah,,, nakkkk tidooo!
nnt kalo rajin, i hupdate pasal biskut-raya-feveret-yg-i-sembunyi dlm almari-taknak-kasi-org-makan!hahahahahaahahhaa

BYEEEEEEEEE

xoxo

p/s : selamat jari raya aidilfitri u all! sori ye kalo ada tersalah silap!

1 comment:

Anonymous said...

djdhfztdwzljutpxdosb, justin bieber baby lyrics, rcrzgth.