Tuesday, September 21, 2010

its a beautiful DANSA! Thanks Sasha Basir! =)

assalamualaikum..

pagi semalam lebih kurang pukul 630 dh selamat sampai terengganu.
owh, tido atas bus sangat heaven walopun kaki sejuk macam nk mampus sbb ain dh hilangkan stokin pendek yg agak2 dh lebih 2 tahun aku pakai bila naik bus express.. owh, Ain!
maybe sbb ngantuk yg amat, i tido tak sedar diri, bila sedar diri dh sampai Setiu..
then ambik cab [sorang2] huuu, first time aku balik dr MBKT sorang2 -- tulah, sape suh beli tiket lambat???? -- Jawapan - Apat!

oklah, xpe lah walopun kena bayar tambang 25 hengget tu, alhamdulillah sbb sampai jugak ke bumi tercinta ini untuk meneruskan perjuangan..

ok, fine ada test berderet2,, td pun dh habis jawab satu test.. sigh,,, no comment!

TAPI,

i bukan nak cerita pasal kehidupan i as a student here! i nak cerita pasal I menang! Yes, I WON! hahahahahahaha sungguh ku x percaya!

dulu, isk dh lama betul jugak lah.. i ada masauk satu contest give away from Sasha Bashir.
korang kenal x? pengacara kat TV3 tu
hurmm, ni ha dia!


i dah lama follow BLOG dia.. lately dia selalu wat give away,
first i perasan, give away buku Dansa,
owh, i bukan penari tegar or minat menari..
i suka tgk org menari.. like Sasha, she is so graceful and so lady-like..hehe she so beautiful!
so, buku tu i takde la bajet bila join giveaway, xde la budget nk dpt pun..

[padahal seminggu pastu, aku g check kat opis kot2 ada bungkusan dr TV3 hehe]

so, i pun anggap i x lucky lah sbb kalo lucky draw pun jarang sgt lucky! last time rasanya time i praktikal ngan TM, i dpt kipas angin yg pendek tu.. tu je kot.. yg lain x pernah pun huhuhu

so, balik lah cuti 2 minggu tu kan..

tadi, teringat nak kn ambik bungkusan dr Strawbearu kat opis...
dahlah Hepa dh pindah g tingkat 2 bangunan baru yg still bau simen lagi tu,
aishhh, aku ni dh lah pengunjung favorite Hepa sbb nak angkat kotak2 besar dr Kedah..
huhuhuhu
so, terpaksa lah wat muka kesian kat tihin, 'u kena tolong i ni!'
bila pegi nk ambik bungkusan, bila abg ke pakcik eh, dia ckp nm apa?
aku pun bgtahu nm aku, then terus dia ckp, 'ha, ni lah dia, tu ha ada bungkusan.. 3 lak tu!'
aku kan dh biasa kn terpopularkan diri kat Hepa disebabkan kotak2 besar tu, mcm redha je la, walopun aku mcm nak cebik kat dia!
tp aku terpandang satu bungkusan, ada lambang TV3 weh,,
aku mcm 'wth, aku dapat ke buku Dansa yg mahal harga RM200+ kalo purchased sendiri?'
owh, mcm nak suruh Tihin turun sorang2 bawa kotak tu sbb aku nak loncat2 gembira sbb ni first time aku dpt give away mcm ni! yay! seronoknya! hahaha

ok, mesti & mesti ada gambar hehe
bak kata Nadia, kena ambik gambar nak masuk blog!
hahahaha










suma gambar2 dlm ni suma cantik2... OMG, mmg sangat cantik!
i love this book! and i will keep this elok2!

walopun dh lama u pos kat i Sasha, still, Thank You a Lot! I love you! =)

xoxo
follow her blog, there are more give away soon!!

No comments: