Tuesday, September 7, 2010

groovy lime sundae is super duper hot!

assalamualaikum..

hai, saya sudah di tanah air tercinta,
tak, bukannya saya pulang ke negara lain, saya pulang ke kg halaman saya..
saya sudah dapat hirup udara yg ada bau lumpur bendang haha

ok, enough with saya! penat nak taip, pronounce haha
i dah 4 hari at home..baru ada hati nak update blog.. [kan aku dh ckp, aku malasssss glerr]
so, i sampai kedah that day, dah over the subuh, over the imsak, over everything
yg penting i nak inform sini, i tak sahurrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i just ate GCB with epul and zaher for berbuka semalam..
ye, itu saja! itu saja!
waaaaaaa.................

ok, bertolak dr UMT around 5pm, naik bus UMT
ya, org dh x ramai.. jadi zaher,epul & i sangat bersenang lenang dpt seat yg amat selesa
hahaha
so, sampai masih awal,, g lah jalan2 atas stesen bus tanpa arah tujuan,,
ikut epul yg segar bugar bawa jalan sampai i ngan zaher lembik!
pastu dapat idea nk g karok,, sbb tmptnya depan bus stand jek
tp bila pegi boleh ambik 2 lagu je sbb dh nk tutup
so, budak 2 org tu nyanyi lagu Zakiah ngan Down
zaher, ko dh tahu lembik, g nyanyi lagu Down, pastu dh haus hahaha
after that, dh terus stay kat McD..
45 minutes merapu, tunggu masa nak g order,
dah mcm org gila waaaa
then g la order...


SEGAR BETUL!
nampak sudae tu?
meleleh air liur aku sekarang!

'adik' zaher! hahaha
sangat2 lah mcm nak mampos! penattt


i tell u guys,
this GROOVY LIME sundae just so damn delicious! ya allah, sedap sungguh!
i selalu mkn sundae without topping tau! but this one, cannot tahan ma..
then lepak smpi kul 9,
bus kul 930..but both of them balik johor,
pas dorang hntr i, dorang g lane dorang..
tq korang! tq sgt! =)

bila naik bus, hujan dh mula turun..
i stay seat single tp ada mamat kacak sebelah i..
ok, citer yg i nak story ni really2 happened ok?
bila sampai tmpt JPJ, bus suma kena stop,
pastu mula lah aku rasa dlm drama
sebelah seat i ngan belakang, rupa2nya polis menyamar
hahahahaa lawakkkkkkkkk,,
pastu kena tahan la kejap sbb katanya, bus we all langgar double line 2 kali..


tgk pakcik JPJ bawa masuk lampu lip lap
infact RTM buat liputan..
sbb aku ngantuk, malas nk ambik tahu
*abang polis yg menyamar tu KACAK weh,

2 kanak2 ribena yg excited hahaha

itu je la drama time balik ari tu,

semalam i berjaya buat biskut raya.
2 kotak cornflakes habis aku kerjakan.

ok, tu je nak ckp!

pastu, aku tertinggal kamera kat tganu!
mampus aku kena marah ngan org tua tu yg still kat KL,pastu kn balik mlm raya! urgggh

urghhhhh,, kat kedah sangat breezy breezy tahu x?
ini, aku still meniarap atas bantal empuk, malas gler nak gerak..
tp japg mum balik, nk kn bw g kedai perabot pulak!

and, i still feel nak tidooooooooooooo!

xoxo

1 comment:

aliesha kirana said...

Salam Aidilfitri SHa... maaf dh lama xkomen..sllu je dtg bace cuma xsmpt drop any comment.. heehe..

Salam Aidilfitri, maaf zahir batin.. kim slm kt member2 lain k.. sonok dpt kwn2 cmtu..hehehe..