Monday, August 23, 2010

puasa oh puasa

assalamualaikum semua!
selamat pagi,,,
pagi betul i bangun.. sambil makan asam beli kat Pasar Payang, sampai belum subuh lagi, i dah bleh mula taip!
[harap2 entri ni akhirnya dipublish jugak lah ye, kawan2]
tido dgn hati yg x berapa ok, so bangun pun mcm x payah suruh zaher call kejut lah.. and hari ni i pulak kejut dorang =) [bangga wooo]

so, apa nak update ye?
wah, wah, engkau tajuk utk research kelas datuk pun belum kau konfom, pastu ada masa nak fikir nak update ape?
nadia ckp, Kak Sha ckp nak update, mana?
hahhaha itu antara fan paling loyal tu haha

ok, mula dengan majlis berbuka puasa Geng Kak Sha di tepi pantai yg indah walopun nama pantai tersebut adalah Pantai Batu Burok..
Aiman x dpt ikut sbb ada even dengan jabatan,, maaf ye aiman, supposely i ask u earlier lah.. sorry sgt2!
Geng Kak Sha diserikan dengan 2 tetamu jemputan iaitu Man yang Kurus tapi makan banyak and Kechik yg konon macam pemalu, tp hampeh lah kau MALU lah sgt!
plan mmg dh lama yg nak kuar shopping raya pastu nak berbuka kat pantai sama2,
tp Khamis baru mcm bukak mulut, plan,, sbb tu infom kat Aiman lambat! Sori again lah my dear!
so, masalah timbul jugak dgn hal kereta, hal nak berbuka kat mana, hal sape nak ikut,
but everything settle jugak by Saturday, even my Port Dance x jadi ikut sbb salah faham masa.

so, bertolak kuar kul 1130, 12 jugak lah..
g ambik tihin kat kg dia,, ya, zaher terima kasih sbb bw we all jalan2 jauh ye! dlm banyak2 jalan, bleh lak dia bawa g ikut jalan ape ntah!
destination pertama adalah Pasar Payang..
wooh, panas kot kat situ! sampaikan we all perempuan2 ni, beli kipas harga RM2
hahahaha
then after that g Giant, solat ngan nak g bazaar raya!
adoiiii, shopping time puasa mmg penat siotttt
pastu g losong beli kopok, then g baazar cabang tiga, then g Masjid Kristal solat
owh, sgt suka ya sbb ntah lah.. cantikkkk
ok, saat ni setiap perkataan kuar dr mulut i amatlah berharga
sbb rasa mcm hibernate dh!
then terus g pantai..time tu dh dkt2 kul 6 dh..
oklah, layan picture ni yg i curi dr FB nadia sayang hahaha









ok, sudah dengan citer tersebut...
now, i nak citer hal gerai kat bazaar pulak.. hahha no lah, i x bukak gerai pun.. kelab course i yg bukak.. i pegi 2 kali.. sekali pegi sbb nak kasi tshirt kat budak hostel.. kali ke2, pg semalam ngan budak2 ni.. bukak puasa kat sana sekali..
ok, gambar! gambar!

1st time!




joe adalah pemenang pemakai tshirt strawbearu paling awal! =)


2nd time


lai...lai...lai..

tak, mereka bukan GAY!


org berniaga, dia busy wat test law

tirednya..
sangat tired..
tgk, subuh i start wat, kul 255pm baru leh publish!
huh, penat!

xoxo



2 comments:

nadia said...

hehehe..
paling loyal ye...
siyes..terharu ni..
=p
len kali selalu2 update taw...

.MISS_SHASHA. said...

nadia ; hehe insyaallah i'll try la x lebih seminggu okeh! haha u mmg loyal, tgk tu dh komen ;p