Monday, August 30, 2010

MERDEKA


assalamualaikum..

esok merdeka,,
esok cuti!!!
lagi 3 hari nak pulang kampung
keja still banyak lagi..
kelas still ada sampai petang khamis..
bagus kan we all?

btw, korang celebrate ke merdeka?
i nak kuar ngan the girls je malam ni,
i nak g beli tudung kat mum,
ain lak nak beg...
and i ngidam ice blended 5.5o hengget tu..
haha

bercakap pasal merdeka,
mmg lah negara dah merdeka,
tp kita ni, merdeka ke?

yg tu, diri sendiri je bleh jawab,
at least, we live at beautiful country,
aman damai,, selamanya insyaallah..

so, Malaysia sayang selamat hari merdeka..
i love you!

xoxo
kadang2 hati sedey, masih x paham, why i always feel that way?
perhaps, my mistake!

*and en. APOLOS, mulut engkau mmg xde insurans ye,
kalo berani, ko letak lah link bengong! takut lah tu!
ini blog aku, suka hati aku lah nak letak ape!
ni lah contoh org kolot, x merdeka!!

No comments: