Wednesday, August 25, 2010

LAGU TEMA BUAT AIR MATA TUMPAH!

semalam,,,, teringat lagi!
terjumpa lagu Pupus dlm lappie Apat ni, hati mcm luluh, dh lama x dgr lagu ni!
dgn lagu Just Feel Better, sgt bermakna 2 lagu ni!

Pupus, lagu ni diberi kat i time i masih lagi 'keras hati & degil sgt2 buat2 mcm dia tak wujud'!!
Just Feel Better diberi time i "lembut hati tp bangang nak mampus nak move on'!!

Aku tak mengerti ... apa yang kurasa,
Rindu yang tak pernah ... begitu hebatnya
Aku mencintaimu lebih dari yang kau tahu ...
Meski kau tak akan pernah tahu

Aku persembahkan ... hidupku untukmu,
Telah kurelakan ... hatiku padamu,
Namun kau masih bisu ... diam seribu bahasa
Dan hati kecilku bicara ...

Baru kusadari ...
Cintaku bertepuk sebelah tangan
Kau buat remuk seluruh hatiku ...

Semoga waktu akan mengilhami sisi hatimu yang beku,
Semoga akan datang keajaiban, hingga akhirnya kaupun mau

Aku mencintaimu
Lebih dari yang kau tahu ...
Meski kau tak kan pernah tahu

sangat sakit hati mcm kn cucuk bila baca lirik2 lagu ni!
tp bila baca lirik Just Feel Better, air mata terus tumpah!

She said I feel stranded
And I can't tell anymore
If I'm coming or I'm going
It's not how I planned it
I've got a key to the door
But it just won't open

* And I know, I know, I know
Part of me says let it go
That life happens for a reason
I don't, I don't, I don't
Because it never worked before
But this time, this time

# I'm gonna try anything to just feel better
Tell me what to do
You know I can't see through the haze around me
And I do anything to just feel better

And I can't find my way
Girl I need a change
And I do anything to just feel better
Any little thing that just feel better

She said I need you to hold me
I'm a little far from the shore
And I'm afraid of sinking
You're the only one who knows me
And who doesn't ignore
That my soul is weeping

Repeat * & #

I'm tired of holding on
To all the things I ought to leave behind, yeah
It's really getting old, and
I think I need a little help this time!

Yeah

Repeat #

dalam sibuk2 ni, bleh gak teringat benda2 lepas..

i igt time tu dlm bus nak g station bus, lagu Pupus kuar kat radio and he simply look at me and told that this is his song! i mmg terkejut, sbb lagu ni popular time tu! and i? kalo time tu i ckp taknak, jgn lah dtg Edward Cullen sekalipun, taknak jugak! [wah, kau demand si Robert P kenapa?]

lagu Just Feeling Better, time we all kena berniaga. I mintak lagu. Pastu dia pasang lagu tu, ckp "ni kat kau!" terus blah! i tengah potong sayur, buat muka bangang bodoh, dlm hati, owh sedap jugak lagu ni! time tu, we both dah kurang bercakap! and i still, boleh buat tato je!!! isk apalah kejadah sgt aku time tu??

i selalu ckp, "kalau lah boleh turn back time, mesti suma yg dh jadi kat dia x jadi! dia pun mesti at least, mcm i sekarang!"
pastu separuh lagi hati ckp "tak baik ckp mcm tu, tuhan dah tentukan semua ni! ini takdir, maksudnya tuhan nak tunjuk kat i, dia mmg bukan lelaki yg baik utk i! dia lelaki yg baik utk orang lain!"

perasaan ralat, ntah lah bila nak hilang,, nak kata menyesal, tak jugak [dasar kau keras hati!]
sbb kalo ikut hati i, i feel like i lost him when he find another girl! yes, perempuan ni kadang2 or of course mesti suka bila tahu "oh, budak tu admire aku!" then rasa secure, "aku ada dah!" tp still main tarik tali, pastu bila si lelaki bosan tunggu, jumpa awek lain lagi cun, terus lupakan kita yg ingat ini cerita fairytale di mana prince charming tunggu smpi hujung cerita.. ceh, aku mmg teruk!!! so, is this love or just rasa "alamak, dh takde org suka kat aku!" ???

aku xdela dressing mcm tu,
tp mula2 dulu, sentap mcm ni jugak la aku rasa!

for me, this is love, my true love sbb i mmg sangat susah nak falling in love! tp itu i jawab guna akal i ni lah!

ok, life must go on, and i wish i find a much better man! no, i have to wish that i can 'terminated' this rindu feeling inside me first! then, give my heart chance again!

ok, kena iron baju for 9am class!

mode 'musim' ini!

sesekali TERletak gambar seksi!
owh, bulan puasa!
so, sila baca entri ni di malam hari!
hahaha

XOXO

No comments: