Friday, August 27, 2010

ko rajin update bila esoknya ada test! wtfish!

assalamualaikum..

aaah,, aku suh dia call nk tny pasal meja makan nak beli kat mak,
alih2 dia nyanyi lagu pupus kat aku!
apa lagi, meroyan aku dalam bilik ckp thru henpon,,
kuang asammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ha, sbb tu aku x luah perasaan kat blog aku!" ---> katanya
(eeeeeee, geramnya aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
sentap betul!

padahal aku tahu la sbb pa hang x update blog berabuk tu...
pemalassssssssssssssssss!
blogspot ada, opera ada,,suma dah bersawangggggggggggggg
org ada, dia pun nak ada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok, fine la, maybe silap la g publish mcm tu
hahahaha
kuang asam, aku igt apa lah dia ckp, "hang tunggu sat, aku nak cr"
rupanya g godek lcd dia nak cr blog aku nak nyanyi lagu pupus
pastu "ala, waktu mcm ni la, aku lupa lirik" pastu terus terjah chorus lagu
hahahahaha

ni la manusia tu!

raya taun lepas

hari dia menikah

manusia ini adalah abg ke2 aku..
antara manusia paling rapat dlm hidup
antara manusia yg paling suka menyakat aku
dan antara manusia yg paling aku sayang!!!!!!!!!!

aaaah, tp sbb tadi, aku nak marah smpi raya!
aku nak duit raya double!!!!

hahahahaha, lama betul x jumpa dia haha

well, epul dh banyak kali tny pasal bf,
smpi la aku jawab segala history, dh senyap dh..
ko zaher, ksha citer 80 kali pun, ko bukannya nak ingat! pastu suh aku citer balik, "ooo, akak dh citer kat aku!" sengal!

jawapannya simple - TAKDE!

takpayah pening kepala pk,
tihin, x payah nak teringin tgk aku msg2 kat hp smbil tersengih2 hahaha lawak la..

ok, next aku nak update sesi berbukak puasa kat feveret restaurant... [eh, pehal aku rajin mlm ni? mlm yg esoknya ada test???????????????]

mula2 pg library masuk bilik discussion, tukar sana sini sbb plug xbleh pki, sbb panas lah
susah betul..
last2 masuk gak bilik yg x rasa aircond,
niatnya mmg nak buat slide utk presentation yg paling ditakuti abad ini!
utk Port & Shipping
pastu dah habis discuss, dah timbul nak bukak puasa sama2
mula2 lah bincang nak mkn apa, siap si zaher buat list kat papan putih lagi
mmg gila! hahaha bisingnya jgn ckp la! kalah parlimen! haha

so, meh sini i upload picture yg i curik dr FB nadia sayang!


dua org ni ptg tu x behave langsung
aiman dh geleng2 haha

oh my ZAHER, bila nak berubah ni?
hope by raya u have another reaksi muka ok! grrr

oh, tetamu jemputan adalah si penuang air aka calon menantu, aka Mr Daniel aka my leader in Datin;s class aka i suka panggil dia Daniella,, dia x marah, so i panggil lagi haha
and
Azrin Bah yg x makan kangkung goreng belacan! kesian hehe

haha
aku suka pic ni
suka lampu kat belakang tuuuuu =)

cantik kan?
ya, sgt cantik
ni lah sbb nya aku suka Terengganu!
haha
end.

xoxo
esok test HRM weih,,,
bukan haram la
Human Resource Mgt
haha

No comments: