Saturday, August 28, 2010

bila rasa mcm $&%! time pagi, x semestinya petang juga begitu!



urghh, im so so bad in choosing the post-title lately!


assalamualaikum..

semalam, tido agak enak sbb nekad nak tutup lampu, even ada 2 chapter HR belum habis khatam
niat di hati, xpe, bangun sahur, kita smbg okay!
suma nya okay..menjadi i punya plan =)
bangun sahur today, hati ceria sbb farah goreng nasi sedap wooo, mcm mum goreng!
seyes sedap!!!! aku tambah kott.. selera semacam je even aku perasan banyak cili kering dia tumbuk! tu yg makin sedap tu!
pastu, x tido.. online of course lah, pastu tunaikan janji ngan diri sndiri, khatam jugak 2 chapter
walopun kejap bangun, kejap tido! kira halal lah!

pastu, tersedar around 8am, tihin masuk bilik,
i ambik blouse nak iron,
nk mandi, tp pk balik, nak pg kul 9.
mum call pulak, sembang2 smpi 850.
tiba2 bermula lah ke spoil lan hidup i today!
msg masuk,
tiba2 dorang infom test di awalkan kul 9
wtheck, wtfcuk,, ha, kan dah...
i kalut2 kejut tihin, terus meluru masuk shower,
then jerit suh call zaher & nadia.
dalam hati i mmg dah menyumpah2 tahap ntah i tak tahu tahap apa nak describe
gila ke hape, time i tahu tu around 856,
adoiiiiiii,, iskkkkkkkkkkkkkkkk!

pastu, i ngan tihin merempit lah
sampai dekat2 930
hati aku mmg panas nih,, lebih drpd suhu mendidih ni!
dah tu, buat test dlm dua bilik,
dtg2 salah masuk bilik
bila masuk bilik betul, kena g duduk depannnnn sekali, tahniah lah!
ini soalan objektif,, sape agak nak tembak mmg sgt senang lah!
kena guna pencil lah kan
selalunya dlm pencil box i, ada satu jek pencil picit kaler pink kesayangan i
nah kau, tiba2 takde,,, i terbayang muka zaher! sah lah dia ambik ni!
lagi bertambah panas,,, nasib baik lah, ntah mana dtg pencil kayu!
boleehhhhhhh jawab..

for the 15 minute pertama, pala otak i blank,
agaknya nak stable kan kot segala impuls2 yg kat dlm kepala otak tu,,
tiba2 perut lak wat hal! sah lah jugak hal nasi goreng sedap time sahur tu!
huhuhuhu tensionnya.,.

pastu kuar kelas, dh ada 'benda' menanti!
daniella suh call datin nak konfom kan kitaorg punya presentation bila,
bila i call datin, bukan setakat dia suh prepare utk next thursday, dia siap ckp xbleh buat class wednesday siang, dia nak jugak buat on wednesday night!
masalahnya ada budak group tu, balik that night! aishhh, serabut, serabut!
slow talk ngan dorang, terpaksa mintak dorang usahakan whatever pn cara nya
ko gila, 20 marks kot!!!

pastu balik sampai rumah,
dah stay ngan fatihin budak gila ni,
mcm2 leh jadi!
ini lah resultnya!

i said, i love this picture even bertudungkan towel
tp
i xnak tanggung dosa letak dia free hair
so, i paksa dia blurkan muka dia
dia bleh gelak kat aku!
seyes la!!!








LOVE THIS MORE!

thanx tihin sbb suka wat lawak kadang2 bodoh, kadang2 tak sangat hahaha
mmg aku asik gelak je,
pastu sakit pinggang!
dia mmg rummet yg giloooo!
hahaha

xoxo
keja datuk, next!


No comments: