Thursday, July 29, 2010

SUPER DUPER BANYAK UPLOADING PICTURE!!!

salam...

ya allah, ini paling lama x hupdate blog..
hehe, selalu tetiap ari ada jek nak bebel
ni suma salah assigment PORT & SHIPPING 10 chapter itu!!
alhamdulillah, suma dah selesai walaupun terpaksa berhempas pulas siang malam, tido x cukup, eyebag mcm %$#@!@

byk nak cerita ni,
tp tato mana nak start! hihi

okeh, mari i start ngan NASI AYAM & DURIAN FEAST yg dianjurkan oleh kami sendiri
hehehe
x jauh pun, kat ngan pantai Tok Jembal je..
so, sila layan gambar2nya!

menu utama..muehehehe
sayang2 saya yg nakal sangat2
sape nk tmph nasi ayam, roger km!! haha
mereka bukan couple
tapi i loiike this picture
ya, km keluarga bahagia!!!!!!!
memperkenalkan
KHALIS 
[[kawan fatihin]] muahahahha
and aiman korang dh kenal kan?


i kalo duduk ngan budak2 tersayang ni,,
mmg langsung x pikir masalah..
asyik gelak je memanjang..
ye la, mmg dorang suka bahan i..
tp xpe la.. bukannya ada makna pape pun!
sbb tu lah i wat pekak je..
yg penting bila i ngan dorang i HAPPY 


okeh, ini next event!
and im so glad that i can make it there
and i wish every of my sayang2 with us there too
insyaallah soon, okeh?


bila? :  JULY 24, 2010
tempat kejadian : DEWAN SYED JALALUDIN, FAKULTI PENGURUSAN & EKONOMI, UMT



ok,,,seterusnya.. i'll put some random pic.. ada time g meroyan kat Giant..konon2 nak lunch KFC lah.. tp lain lak jadinya haha..and some more pic time kat kelas..





and paling penting,,, adegan yg jarang sekali we all saksikan..
muahahahaha

zaher syukran DRIVE!!
but...
semestinya...

muahahahahaha

hambek ko,,,
sekali aku hupdate....
hahahaha
anggap la ni mcm 'balas dendam'
kahkahkah

ok... 
sekian, terima kasih!

xoxo
hahahahahahaha

1 comment:

nadia said...

muahahahahaha....!!!
entri zaher drive tu pling bes...
kalo le dye bace...
msti dye ckp...
"akak!!! delete la gambar aku..!!!"
tak pown...
"akak!!! bangang la letak gambar aku drive..."
hehehe..:)