Sunday, July 11, 2010

restaurant mcm mahal, tapi tak punnnnnnnnnn

hari ni jumpa lagi 2 org kanak2 comot pulak bhahaha
ala, rindunya nak jumpa mereka..

mereka adalah
si baju hitam fazliatul nadia
dan
si baju biru fatin ahmad
=)


nadia suda bawa keta.. adakah ini bermakna dia dan kami dan kami dan kami... ya.. kami semua.. akan selalu makan kat kedai yg konon2 mahal tp x mahal? bhahahahah ntah apa aku bebel ni..

fatin, ko ni mmg tak reti makan food lain ke? asik makan ngan dia mesti tomyam ngan telur dadar.. betul x nadia? hahahahaah

fatin's dinner
price unknown - lupa tny =)

ya, pastu korang mesti nak ckp kat aku
"ksha, pehal kalo minum air mesti kena order 2 gelas?"
ye, mmg pelahap air..

ape2 lah...

restaurant kitaorg pegi tu nmpk mcm mahal dr luar,
tp harga average la..
nama restaurant tersebut adalah SRI WANGSA RESTAURANT =)
jalan straight je dr UMT, ada restaurant mcm meriah sket tu, before smpi airport...

and i berani ckp la,,, chicken chop mereka sedap la...
rasa mcm dah ada pengganti chicken chop UNO la..

i punya dinner

oriental chicken chop
RM 9.90


tihin punya dinner pun mcm gorjes

grilled chicken chop
RM9.90
critics : i bagi 5/5 la.. tepuk2.. tihin mg bagi bapo?

ye la nadia, u punya food pulak..
hihi

korang tgk sup kosong dia meriah mcm dia order sup ayam..
eh, nadia bape hengget sup tu??


satu lagi, korang ade ke jumpa sign board gini kalo g makan?
ha, jujur..


ha, kan dah cakap i suka duduk kat negeri terengganu negeri beriman neh...
bhahahhaa
=))

siang nnt,
nak g ambik slip,

lunch date ngan geng2 =) epul, zaher korang lambat siap la..
then g survey almari..


xoxo
tido..............

No comments: