Saturday, July 17, 2010

happy birthday JAHIR

july162010

hari ni we all kuar =)
just like old days hehehe
aiman, epul,zaher,tihin & i..
yg lainnya kali ni aiman dh leh jadi driver
*suka* *suka* sebab nnt xla kesian kat epul lagik hehe
zaher, kamu diam!

so, ada PC Fair kat bandar,
epul & zaher nak beli berukband
cian epul, batuk makin teruk..
tapi itu lah, katanya ais tu ubat dia..
hurmmmm..

then g beli some of my stuff,
phewww...

then g karok..
aiman, kamu nyanyi lagu mengenangmu by kerispatih tu wat we all tangkap leleh la..
huhuhuhuhuhu

then we all shopping sket, then g makan..

and oh yes, today july172010 is my good, best friend's birthday

MOHD ZAHER SYUKRAN BIN TAHIR

HAPPY 21ST BIRTHDAY DEAR!
MAY YOU HAVE A BLAST YEAR AHEAD =)
IT IS SO NICE TO HAVE SOMEONE LIKE YOU TO CHEER ME UP EVERYDAY HERE!
XOXOXO


SUKA X MOUSE PUTIH COMEL KIUT KIUT YG WE ALL HADIAH???
MUEHEHHEEHH

*ko aku puji ko, jangan nak cr pasal ngan aku lagi tau! bhahahahaha*


korang jangan lah pelik pehal lah xde byk gambar ni..
sebab camera dah terlepas ke beg si birthday boy ni =(
cuak siottt bila cr dlm handbag xde..
so, ada dua gambar je kat i

1st
ko pehal zaher?
orang nak capture konon2 yang first, ko tergelincir ke hape kat belakang tu???
issskkkkk!!!!!!!!!!!! geram aku!


2nd
ok, picture perfect
credit to Bro Keong..
nnt, km pg lagi hehhehehe jga lari suda.. bhahahaha

*ok, sape x kenal bday boy, yg bertopi tu*

xoxo
mahu tido lama2 & puas2 =))

No comments: