Tuesday, July 13, 2010

Far Away

its 2:27am and i cant sleep,
tihin dh tido, on my bed sbb i ask her to
actually i just return from my shower..
white wardrobe cantik kiut miut yg tihin & i tempah sampai petang tadi..
baru habis mengemas, itupun banyak barang i sumbat2 dlm beg..
aishhh, time sem 1 dtg sket jek brg, now dh bertimbun2

siang tadi, supposedly our 2nd day of lecture..but satu class je ada setakat ni,
dan one class dh nak wat class malam sighhhhh..
jadual class jgn ckp lah, suma start kul 8pg and most end up at 6pm..
kesian kan?
thanks nadia susah2 angkut i & tihin ulang alik g class =)
and fatin, walopun kena daki tingkat 4 B1 yg rasa mcm nyawa x cukup hehe, still thanx and sori sbb we all telah sempitkan bilik fatin..

semalam time tgh online kat bilik fatin, i terjumpa satu profile ni..
then biasa lah, ala-ala stalker, kodek2 profile dia, i ternampak her partner..
time tu i mcm..kosong, kelu lidah, tak tau nak ckp apa, rindu, marah, semua ada...
mcm sedar lah jugak,
i still have feeling for him after what he done,
i still sayang dia even dia bahagia dengan pompuan lain,
and maybe,
i still love him even i know i cant even have him,

why?
yg tu xde sape bleh jawab even i..
sebab tu soal hati dan perasaan..
penah dgr org ckp = "kalo sayang ni, yg buruk pun nmpk baik!" ?
perhaps, itu lah jugak yg i bleh explain from what i feel..
time tu lah jugak layan lagu Rascal Flatts - What Hurts The Most,
rasa nak menangis pun ada.. sob sob sob

mak ada pesan kat i,
"kalau nak ambik tau masalah rumahtangga sapa2 pun jgn over, hang tak kahwin lagi,"
"nanti hang takut lak nak kahwin!"

maybe itu betul..

ok, mlm ni saja
biar lah i bodoh sekejap,
biar lah i pikir how much we have in common,
biar lah i rasa regret bila i ingat i penah reject dia,
biar lah i nak igt muka kesian dia bila he seems like begging me to help him and i just left him sambil tahan air mata menitik depan dia sbb konon2 i kuat, konon2 i x rasa pape pun atas musibah yg menimpa dia,,


malam ni saja!

I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

I wanted you to stay
Cause I needed
I need to hear you say:
I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
Cause I'm not leaving you anymore
Believe in
Hold on to me and never let me go
Keep breathing
Hold on to me...never let me go

xoxo
will it change? :'(

No comments: