Sunday, July 4, 2010

current location with a big smile

assalamualaikum...

patutnya announce two days ago with a big big picture of beach hehe

well, apa aku kesah? nak cakap big big jugak..

I ALREADY AT TERENGGANU BEBEH =))

bukti??

oh, pasti ada..hahaha


banyak lak tu muehehehe

dah upload kat FB aku lagi gigih nak upload sini hehe

so, lets the journey of watching-the-best-creatures-of-ALLAH SWT =)




ok, sekarang kau dah bleh tengok org wat istana pasir ya!

ecece..mcm cantik lak 'kesenian' gambar di atas ehem..







ya, itu kesan flash haha
[larikkk...]

so, as i inform mmg parents hantar sbb konon2 nak tgk umah sewa i yg 'besar' tu haha
aku mcm x berapa cerdik sbb x snap banyak picture sbb aku penat la jugak ngan travel tu..
aku rasa aku tido 10 min jek, kira dari kedah sampai kelantan aku berjaga duduk tengah2 x pasang aircond, dah tu sejuk mcm apa ntah lagi ngan kabus tebal, owh sungguh terasa mcm dlm filem muehehehehe
mak, abah, kak zila & ain yg suka cakap 'ramai sgt dlm keta ain ni!" tido.. mak mmg superb sbb tido sepanjang perjalanan.. hanya bangun nak nag aku suh sembang ngan abg li takot dia ngantukk..
tapi seriously, perjalanan malam is much much better than siang..
korang xkan rasa penat sangat...

so, berbalik ngan citer aku tak cerdik sbb x snap pic family aku dtg terengganu,
aha, ya, 3 pictures sahaja,,, ya sila kutuk aku, tp jgn la kata bodo tau! =)
ini dia :

tgk mak i x penat sbb tido mmg terlebey cukup haha
ain cuuutttee sangat wat pose mcm tu..
sape nak ambik dia jadi model iklan weii?? dia dah leh ckp!

ini kedai jual tudung, kain pasang, segala2 la..

ok, 'heels' dia dah rosak tuan2 & puan2..
kesian..

and, marah la aku lagi,
gambar abg li & abah haram aku x snap!
aish aish aish rasa mcm nak ketuk kepala!

and btw,
credit to patihing & syu sbb jadi tourist guide kami..
u are the best ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xoxo
abah, mak, mai la lagi tganu tau...
suma2 my sibling mai la tau! bercuti kat tganu!

No comments: