Thursday, July 22, 2010

banyak ke x pic ni?? heheh

berapa kali nak ckp ha, sem 3 ni penat...
cuma nak hupdate sket,, hari selasa no longer the letih-est day in our life..
BUT it turn to wednesday and thursday
and hupdate lagik, i kena drop sea management and add semula polisi & pentadbiran perkapalan yg 4 jam kredit tu.. ya, saya ada 2 subjek 4 jam kredit..
ya, ia mcm hmm,-mampuslah-aku!!!

sekarang, saat ini, kepala i berdenyut2
kejap lagi, less than 4++ hours from now ada class pulak..
[[owh, sungguh busy ye saya kalah pak menteri?]]
hmm, why sakit kepala??
ada keja utk Port & Shipping kena siapkan
wat summary utk 10 chaptersssssss....
x banyak pun..sket... [jadah lah!!!]
i baru nak masuk chapter 3... selepas wat satu perenggan chapter 2, then sudah dh lari dr chapter 2 sbb aku x paham table advantages & disadvantages privatizations tu ----> ha, kan dh nak kuar citer pasal shipping??? ----> ceh, konon pelajar cemerlang!!!

dah lah, sebelum sambung balik paragraph ke2 chapter tiga, i ngan rasa mcm-tak-busy nak upload some pictures sem ni.. randomly sbb sem ni busy so tiada banyak gambar muehehehehe

waktu ni minggu 1st dtg ganu
so, awal2 jumpa awe
konon rindu..
skrg x sangat dh hehehhee

budak nak beli kasut baru pastu nak kasut tu nmpk mcm kasut lama
huh
aku pn xpaham


dua gambar di atas adalah gelagat sang lelaki lelaki tunggu sang gadis gadis treatment rambut!
hehehe
swonok kan??

geng seragam hitam!

done and amazingly fantastic!

ok, shot punggung..
[epul ckp kalo ckp punggung comel, selalu dia sebut bontot! wth?? haha]


mendengar penerangan for their future beruk-band =)
that day sangat ramai org

xpe lah epul, i know u better lah

ini tengah tawar harga henpon..
sempat la snap sbb bosan tunggu dat chinese guy


oh, ayu x kami di pinggir pantai
menunggu jejaka2 yg riang gembira melompat2 dlm laut

oh, hiraukan muka ala-makcik saya sbb sila tgk Port Dance belakang saya yg gembira sangat2 hahaha


sila lah jgn muntah tgk muka Patihing ni sbb dia kan roommate saya
jadi mesti la sem ni gambar dia byk ngan saya!

aiman yg suaranya sedap,
betul x tipu!!

adik beradik lain mak lain ayah
yg suka gaduh


ye la zaher, baby face lah

makan sbb lapar
ye la, dh tu sbb pe lagi?

hampeh mung daniel
ksha igt tgh posing ngan aku

rasa x muka dorang b2 mcm sama
khai ckp, tihin jelmaan nyah epul
owh, no... hahaha

setuju x tshirt ni sangat sesuai ngan epul?
ya, saya insist suh dia beli gak walopun hampir pasti sama ngan zaher
pastu kena paksa zaher berikrar xkan pakai terus tshirt ni
hari beli tshirt ni, saya mcm mak mak pulak suh epul pusing belakang, nak check sama x ngan bahu dia muhuhuhuhu
xpe la redha je..

ini 2 org sahabat baik yg kalo ambik gambar berdua pasti posing ala-ala sama jg
ngehehhee


budak yg ckp dlm gambar ni dia still nmpk hensem..
cehhhhh!!!



eh, pehal mcm banyak pulak???
baru 2 minggu wehhh
ngahahahahhaha


xoxo
penat!

1 comment:

nadia said...

baru 2 mggu..da bnnyak gmbr...wink*wink*