Tuesday, July 6, 2010

bachok,kelantan ; day 2



6/7/2010


dear diary,

hari ke2 kat bachok, i bangun lambat seperti yg dirancang
pas subuh yg i mcm sedar tp x sedar tu, i tido semula..
diary,malu la nak publish kul bape,
karang ada mak2 taknak ambik i jadi menantu..

hari ke2 xbanyak aktivit,
bangun then mandi terus online..
ya, diary online mmg leh wat kita lalai..
sampai tak rasa pape, tgk2 kezen i dah balik dr skolah ajak i g lunch..
he he he

ok, ini je sign board i smpt nak snap..
bukti la..


di mana bumi ku pijak
=)

panas terik okay!


u know diary,
what i dislike the most about not being on my own sweet hometown?
even i love terengganu so much tahap dewa,
i cant lie to myself that i like their food..
oh, i try for a year, i cant find laksa yg sama dgn kat kedah..
i know, x sama.. i know.. my bad la kan?
kalo berazam nak belajar dan keja kat sini, kena belajar lah kan?
bila kat kelantan kan diary, i lagi tak leh go on la..
ntah lah kenapa...
sob sob sob
tiba2 diary rasa rindu kat kedah,,,,
time tu je la..
he he he he

pastu kan diary,
i nak komen sket [asek komen je kan?]
bandar bachok ni, 100plus pun xde..
hehehehe [larikkkk!!!]

pastu balik rumah rehat2
kesian la kat kezen diary,
dia kena ajar arab,
dia kata dia x expect kena ajar arab,
dia kata dia tak terer arab..
kesian..sape kata jadi cikgu senang? tak tak takk..

nmpk tu, cikgu.. eh bukan USTAZAH..

diary,
kul 630pm pegi la pantai irama..
dulu kezen kata, pantai kat kelantan lagi best kat terengganu,
i tengok sama saja,,, hu hu hu

berikut adalah gambar kami tak tahu malu...









diary, u mesti ckp:
hamboi hamboi.. ko jalan sakan ye,
mentang2 le xde kelas lagik


takpe la diary,
i bukan hv time pun nak jalan2 before this,
ini alang2 belum bz i jalan2 la..
he he he...

diary,
kenapa lelaki ada yang kejam sangat?
pastu xsedar diri pulak dia kejam??
kenapa lelaki suka sangat buat perempuan derita????
kenapa lelaki ada yang buat i takut nak kahwin?
kenapa lelaki ada yang buat i takut even nak falling in love?


lelaki suma sama ke diary?

diary, u lelaki ke pompuan?

xoxo

No comments: