Saturday, June 12, 2010

world premiere of our new addition in family =]



hehehe

rasa mcm perlu sangat2 wat entri ni demi En Bank Muamalat ni
kehkeh

so, ini gambar2 our pet..
i bukan penjaga nya sebab kadang-kadang i ketuk gak kepala mereka
bahkan, dorang sanggup letak i sebagai pesalah utama time salah sekor pet ni sakit kaki..
kuang ajau....

mummy dorang yg selalu kena 'rogol' tu i xde snap pic dia..
tp nm nya Tex --> sejarah letak nama nya sbb jumpa kat stesen minyak Caltex haha
then time dia masih mentah muda remaja dah pregnant!
dapat 3 ekor, but tinggal sekor yg nakal nak mampus, rasa mcm nak tendang jekkk!!

ni ha gambar dia ala-ala innocent..


nm dia Lilin --> sejarah nama : Kak Lin yg letak sbb dia 97% white cuma ada sket tompok kat atas kepala dia kaler hitam..so ala-ala Lilin la..
[still tak pasti jantina.. mereka bergaduh laki2 @ pompuan,,,please lah ckp laki2...]

then baru-baru ni, si Tex tu pregnant lagik..
time nak beranak tu, sibuk la adik2 i ni usung kotak la, besen la nak kasi dia beranak kat tempat selesa...
abah sampai marah sebab mcm pelik lelaki kalut semacam sbb kucing nak beranak
hahaha
last2 dia beranak kat tempat yg sama dia beranak dulu, belakang almari bilik sembahyang haha
3 ekor gak..but end up first day dia hilangkan sekor.. and tadi siang passed away lagi sekor.. tinggal la sekor ni yg i berjaya paksa adik2 i setuju atas nama yg i pilih hahah

dengan ini nak announce officially nama dia NING

bukan ning baizura ya!! ..
sejarah nya --> tadi siang i nak ambik gambar dia.. mula2 tak flash, mcm xcantik je.. then on flash.. sekali i tgk dia dah pening.. serius.. i takut dah, mati ke apa.. huuu naseb baik x mati.. so NING tu, ambik dr pening, heheheh [desperate nak gila kuasa letak nama!!! hahahahahahhahaha]

ok, ini world premiere utk gambar2 NING ya..
hehehehe
usia - 2 weeks ++





ok, ini lawak + cute sbb dia baru nak belajar jalan.. hehe




and ini Apat cakap hodoh sbb dia kecik lagi.. Apat tak berhati perut.. okay je I tengok


ok, sekian untuk entri pasal our-family petss

**Joe, i know u hate catss hahahahah but still, why xleh nak komen and why kat dashboard i as follower, x appear your updates?? sighh

xoxo
kadang2 bila sunyi, ada gak hiburnya bila Lilin jadi gila.. hahaha

1 comment:

aliesha kirana said...

setuju2... ayu raudhah mmg sgt cantik bertudung..hehe.. moga2 die brtudung satu ari nnti.. hopefully mase muda ni la..hehe..