Wednesday, June 9, 2010

Tshirt - World Cup Fever Edition


salam....

ok, now nak wat sale sket..
ini sempena World Cup yang tinggal lagi 2 days before kick off
kualiti, dont worry... 100% cotton..
its from Strawbearu Enterprise



short sleeves - RM 26
long sleeves - RM 28

untuk maklumat lanjut, bleh tinggalkan komen or left msg kat chat box i
or can email me at sha_mashi@yahoo.com --> [please left your phone no so i contact you asap!]
or kalo nak cakap terus bleh call adik i, Apat, 0164428448

and sapa2 ada Facebook nak join group dorang search 'Strawbearu'
and utk tgk lebih detail on this design click here

nota kasih sayang
u all sokong sapa this World Cup?
as im sick of facing all the crap from the Gunners, i decide to support England
mata borthers i terbeliak sbb selalunya i akan paling menyampah ngan England because all the fame, publicity they get..
not to mention, player arsenal jarang sekali ada dalam team tersebut bahkan tahun ni pun xde, our dear Theo was dropped last minute..cian..
but, this time around biarla, i nak 'jaga' hati i.. i know england bukan pilihan utama
but, they mcm classy hahaha merepek punya alasan... lantak la.. i nak sokong dorang jugak walopun ada Ashley Cole yg muka ala-ala pembunuh bersiri tu..
go go go England!

xoxo
we need change sometimes!

No comments: