Wednesday, June 16, 2010

PORT terbaik yang I suka =))



per'SMS'an antara encik muka depan (md) dengan cik seat belakang (sb)

16/06/2010
04:59:32 PM

md : "Dah tengok klendr next sem?lmbt gler cti."

sb : "blum,,nape cuti time raya ke?"

md : "A'aaa..kta smpt blik puasa smngu kt umah.lpas 2 kn,ada stdy week 1m..lpas stdy week 1m, exm 1m,lpas 2 cti rya hji lak1m..exm lak 3m n thenz cti 4m"

sb : "Hahaha din tgk ktne? epljr ke?"

md : "Ya..borink tul cti ni..k'sha dh keje ke?"

dan bersambung lagi....

en muka depan berkali2 pesan, jgn publish gambar ni tau!
ngehehehe
tp, rasanya dia ckp kat FB bukan blog, so, xpe lah ye.. muehehehe

namanya Zainudin Zakaria =)
asal Kelantan, umo 21, single lagi heheheh
one of the early friend bila i enter UMT..

Fakta pertemuan

time survival laut kat bidong, kitaorg satu group, Jerung.
pastu ada satu masa nak wat sketsa, dia kena berlakon jadi tayar bus [ngahahaha]
i mati2 gadoh ngan budak teknologi maritim, Usop "ni bukan budak course i la!" --> amat yakin!
last2 konfom la i salah..
esok paginya i tegur dia, nape pakai tshirt yg sama banyak kali..
erkkk...
[we will laugh everytime we remember how we met!]

ini dia yang takut bendera group hilang lagi
dan itu la tshirt dia pakai yg i gatal mulut g tegur tu haha

then bila balik UMT, mcm bestie pulak..
ammmmaaaaaatttt seronnnoookkkk kawan ngan dia..
especially sem 1


ada satu sms dia penah hantar time i tengah jalan dari library nak g makan,
time tu jalan ngan tihin, epul, zaher dan beberapa org lagi..
"dari sekarang panggil din, dance, port dance"
i gelak terkekeh kekeh sorang2.. hahaha
sebab classmate ramai panggil dia Pok Din sbb ada 2 org Din.
dia mesti nak glamer, so kena la ubah baru vouge..
hehe

Usop, selalu sangat gosip i ngan Port Dance
i mcm -- what the heck?
sebab pe?
ada time kami rapat sangat kot, selalu online sama2
dance bila dah bosan, dia tgk i sambil jeling menyampah, cakap kat usop dengan nada menyampah
"ye la usop. kalo ada jodoh kami, ada la tu! jodoh tak ke mana"
i gelak kuat2 kat usop.. pastu tengok dance, wat muka geli
hehehehe


eh, bukan cik tudung pink tu bukan usop..
wat2 lupa pulak, dia la PATIHING ngehehe
nmpk x apa kami suma nmpk?
muka dorang sama la!!!
[lari laju2!!!!!!!!!!!]


tapi bila sem 2,
dia dah busy sbb aktif..
dah kurang masa ngan i ---> ngade mcm gf lak ye hahaha
we all panggil dia VVVIP muehehehe
tp sometimes ada gak la kuar sama2..
and he still my good friend..very good friend!


ini time tengah sem..
2 ekor tu betol2 tido haha
dance main2 join dorang

time class maritime english 17hb jan
why i ingat, sbb bday nadia..
blackout, then dance terus jerit tanpa menghiraukan lecturer kat depan muehehe
"YESS!!"
korang kena paham itu punya class kul 8am hari AHAD, 3jam okay!
sila paham

ini time kuar cari kepok nak balik kg..
i ngan epul ajak dia kuar igtkan dia tahu jalan
last2 dia ckp, mn aku tahu hahahha


xoxo
**hari ni aku benci diri sendiri bila aku menyebabkan dapur aku banjir.. serious banjir.. im talking about big banjir!! benciiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

No comments: