Saturday, June 5, 2010

kawan kanak2 nikah heee (",)

i believe, part of u akan rasa begini;
anda akan ada limit perasaan kepada seseorang yang berlainan jantina
maksud i, for my side pastilah merujuk kepada perasaan saya terhadap mana2 lelaki dalam hidup i..
i berkali-kali menegaskan its so very must impossible for me to fall in love with a friend..
especially good friend...
its like, once a friend always a friend..
ya, i know, tak suma orang mcm tu..
ya, i know too, maybe sebab tu i xde bf sampai sekarang,,
huh, i really not care!!!
yes, i am a girl who trust in love at first sight!

i remember,
waktu i form 1 this athlete guy [perlu ke aku mention dia athlete?] have crush on me,
i satu group BM ngan dia, and i really like to be friends with him..
i often receive mcm2 note bila i sampai sekolah pagi2
mostly note jiwang la and i betul2 tak suka..
then one day he left a note with a NAME, yes, he wrote his name on that small little tiny blue paper and he wrote I LOVE YOU and ada gambar like kissing..
OMG, thats really blew me up and believe this, i tak tegur dia sampai form 4..
and yes, we are in the same class until we 16.

yes, say i mean girl..
i try to avoid that..
but i cant!

its like if zaher or epul or aeman or whoever yg rapat ngan i fall in love with me,
it is so RIDICULOUS hahahahaha
[aku ketuk kepala sampai korang bengong]

like a friend of mine yg nikah this evening..
he is not my best friend
but waktu sekolah rendah we always spent time sama2 petang2
bukan berdua la, ramai lagi..
so, dia antara kawan kanak2 yg rapat la hahahaha
and rumah dia pun dekat je.
if you all g rumah i, nak turun selekoh ke rumah i,
rumah dia rumah pertama you all jumpa..
hehe, ya, x perlu i nak terang sebegitu rupa kan..

apa i nak cakap kat sini adalah,
dia adalah kawan kanak2 [hihi] yang rapat ngan i-yang abang2 & adik2 i suka usik i ngan dia-yang tak mungkin akan i feeling that way-yang hehe tolong i ngan my first love haha - dan dah selamat nikah ngan Penolong Ketua Pengawas sekolah i tahun 1997
[owh, mereka senior saya!]
sweet kan, pas university, jumpa balik then bercinta then kahwin...
hihihi [gelak malu]
ini la mereka.. cute kan??


groom tu malu betul la.. nape ntah, dulu kawan saya ni x malu pun
hahahahahahahah TIPU, dia mmg pemalu.. dan dia takut kucing haha [larik!!!!!!!!!!!!!]

and dia penyokong ARSENAL ya!
go go GUNNERS!

and tak lengkap rasanya nak tamatkan entry ni without our picture
read : ain and i..
hihihih

si rambut kembang dan mangsanya..
cuba tgk mata dia..
sah2 mcm pemangsa
haha

muka nak berak hahaha
kidding,
ini cara dia buat hidung kembang kehkeh

im not sure apa dlm mulut dia
and
dimples i tu natural okay! haha

oh my,
whats wrong with u ain?

last one is nice!
ya, kami ber2 mmg cumel hihi

my close friend kat kolej, Wani nikah esok..
i wish i can be there, dear... but for some reasons, i can't
so i hope Sunday have different story..really hope can be there!
anyway, congratulations to all of you yang akan nikah this holidays..
semoga berbahagia hingga ke anak cucu!

xoxo

2 comments:

kdee said...

hehehe.sapekah atlit tu??nak tau!!!!

.MISS_SHASHA. said...

eh eh kdee...
eh eh... hahahahaha