Wednesday, June 30, 2010

kau dan kau memang biadap bila kau influence anak2 kau supaya membenci juga


disclaimer:
ini blog aku,
ya..tempat aku luah perasaan..
perasaan sape? perasaan aku!
jadi just kalo nak baca entri ni yg terlebey pedas,
x perlu judge aku lebih2..
aku masih aku
even a good girl have feeling


ok, kau x suka aku,
or worst - kau x suka keluarga aku..

well, aku x kisah, i dont give any damn hell whatsoever
sebab pe?
sebab aku pun x suka kau..

ya,
kau saja...

BUKAN kau dan keluarga kau..

manusia memang tak pernah suka bila ada orang lain akan lebih bahagia ataupun kaya daripada mereka...
ya, sama dengan aku.. tapi aku x akan ajar AIN yang umo 3 tahun tu turut sama tak suka pada orang yg aku x suka ..
aku takkan ajar AIN yang umo 3 tahun tu cakap

"kami orang sederhana, x macam hampa [korang] kaya, sebab tu kami x bleh beli kereta VIOS!"

ya, kalau aku kata kau x cerdik bila publish status ntah apa2 kat FB menyindir aku,
aku pun juga sama x cerdik sebab aku pun ada buat benda yang sama..

ya, kalau aku kata "mampuih p la" bila kau ignore aku
kau pun bleh kutuk aku puas2 kat belakang sebab aku pun ada masa aku ignore kau juga

TAPI...

kau memang f****ng biadap bila kau ajar anak2 kau membenci kami..
aku x kisah langsung sebab moto hidup aku = what u give u get back dan lantak hang la..
tapi... TAPI bila mak aku cakap kau tak benarkan anak2 kau dekat dengan mak aku atau rumah aku, memang kau melampau...

bodoh!

kau ingat kami tunggul kayu?
xde kepala otak nak fikir?
kau ajar anak kau avoid kami?
mak aku call, kau suruh anak kau cakap kau xde...
bila mak aku pegi rumah kau, kau buat2 tido dlm bilik, xnak kuar,,
kau ingat mak aku sapa? patung xde perasaan?

bodoh!

aku ulang..

bodoh!

sekali lagi, aku cakap, aku tak kisah langsung! langsung tahu x???????

tapi mak aku, dia sedey la bodoh!
kau susah kau cari kami,
kau pinjam-meminjam berapa banyak? ada kami bising?
ada kami mengadu kat abah mak kami??


ada otak pikir la wei..

perlu kau kau buat mcm tu bila kau dengki dengan kesenangan keluarga aku?
takkan nak hidup susah sampai mati?
cuba fikir sikit...

no hugs and kisses for entri kari berapi ini!

until next entri!

4 comments:

Elylinn said...

sabaq Diksha, tkyah pk sangat, nanti diri seniri yang sakit hati, nanti orang tu akan nyesal seniri... takecare okeh!!

Anum said...

pergh!! mmg berapi....awat mrh2 sgt ni..sp la yg ngok sgt g cr psl ngan hg kan..nway,sabaq byk2 kn ngucap

Anum said...

pergh!!! mmg berapi post kali ni..
sp la yg ngok sgat g cr gado ngan hg kan..nway byk2 bsabar,istighfar

kdee said...

huish...sabar2...huhuhu