Tuesday, June 15, 2010

i gotta feeling


[[[entri pendek sebab tiba2 emo pagi2 buta nih!]]]

nak tau x?
sejak rumah i pasang astro [3 years ago]. setiapkali i tengok OPRAH, i akan nanges.. damn OPRAH, ko mmg terer giler la.. patot la ko kaya nak mamposs!!





nak tau x?
abah x sihat 2,3 hari ni.. gusi bengkak. tapi semalam dah surut sket.. ambik ubat farmasi & hospital kerajaan saja.. dah push suh g jumpa doktor dia, tapi degil. ABG JON, abah dah pesan jgn bzbody bgtahu kat hang, takut hang risau.. JADI..JADI.. kalo nak tepon ckp or push abah g klinik Azhar, tolong berlakon buat2 tak tau ya! or bukan hang tau dari aku.. guna la nama fahmi or asyraf or abg li muahahahahah INGAT TAU.. JANGAN TAU..



nak tau x?
abg jon umo 29 taun, ada kawan2 dia yg belum kawen.. so makcik2 no worries okeh? insyaallah saya kawen punya.. jgn byk tanya..nnt saya taknak kawen kuikukui


okay itu saja, Sekian semua!

**motif nak inform abang sendiri sambil nak dielakkan kena marah ngan abah sendiri!

xoxo
but dont worry, abah dah okeh, dah bleh turun bendang!

No comments: