Tuesday, June 29, 2010

i ain't a mummy........yet



salam..

hari ni konon2 adalah hari bersama Ain Sofia =)
sebab lagi 2 hari, i akan pulang ke terengganu terchenta haha
ya, malam jumaat i akan bertolak pulang ya..

dengan sape?
hehe abah hendak hantar saya ya..
jadi Abg Li pun nak juga pegi or dia nak temankan abah sekali la..
then mum & kak zila & ain juga akan turut serta memenuhkan perut vios tersebut..

so, i mmg nak nak nak sangat sangat sangat upload gambar2 kami bersuka ria di Tesco Mergong..
ya, just kami berdua =)
hehe sangat suka walaupun ada jurujual menjual permainan kanak2 cakap
"mai sini kakak, ini sesuai untuk anak akak..." LOL
i senyum dan terus tolak troli berisi Ain Sofia kehkehkeh
seringkali saham i pasti akan jatuh kalo berduan ngan Ain,
tapi x kisah lah.. =))

dulu time Ain kecik2, kalo pegi mall, penah la i disapa oleh ibu muda or ibu tua

"Anak ke?"

atau paling teruk

"Ini yang no berapa?"

aishhhhh..

Penah jugak sekali, i nak g beli ubat kat farmasi, bawa Ain time baby jugak, amoi ni baik punya tanya

"u menyusu x? sbb i nak kasi ubat ni, " [mmg mcm crossed the line sket..]

i terlopong, abah gelak kuat2... aku mcm tertengok breast aku, eh eh eh eh...... ada rupa ke?

i know umo i dah ada yg beranak pinak..
im fine la.. buat masa ni, x terpikir langsung nak ada anak..
bukan tak nak anak.. karang ada jugak yg salah paham..
i just belum berkeinginan.. ok, not yet...
cannot imagine.. and never imagine...
kehkehkehkeh

i hope nanti adik ain lelaki...
tapi belum ada nama la..
kalo pompuan, i suka sangat2 nama Amirah... tato nape,
x kisah lah nak letak apa2 nama moden zaman sekarang ni,
Zara Amirah ke, Qaseh Amirah ke, Iman Amirah ke..
nak AMIRAH jugak!!!
hehehe [demand mcm anak sendiri pulak..

oh, kenapa xbleh upload gambar?
asyraf format comp pas dapat lcd besar..
eeeeeeeee, susah tol nak guna pas tukar monitor ni..
isk isk isk..
xlarat nak tunggu upload if x resize..

xoxo
coming soon picturess when i culik lappie apat =)

No comments: