Thursday, June 3, 2010

bukan geng sad ending!

okay, baru habis basuh pinggan dinner..
suma ada kat umah malam ni..
except abg jon & wife la..
so, selalunya malam jumaat mmg meriah la..
suma meriah, makanan, gelak makin riuh
biasala org lelaki gelak...
hihihi]

btw,
basuh pinggan mmg PENAT!!
[dohh, mmg xde org nak wat aku jadi bini la, sapu sampah pun xsuka haha]
tapi i suka lipat baju okay! haha and MASAK haha
[promote lak haha]

satu hal lagi ni,
kenapakah jerawat banyak kat kepala i?
adoiiiii..penat tau, i asyik belek kepala ja..
huhuhu ini sudah melampau.
takkan sebab i balik kedah pakai shampoo Head & Shoulders jadi cam gini??
sebab selalu pakai pantene..okay je..
adoiiiiiiiiiiiiiiii penat la macam ni En Kulit!!!

korang tgk tak cerita Sayang Cendana?
seperti yg diinformkan sebelum ni,
i mmg follow citer tu sbb nak pujuk ain bangun titon
pujuk dia ada patung cantik..
so, selalu tertipu ngan kata2ku yg penuh drama itu :)

ini antara pelakonnya
yg tinggi tu la Kat..uuu tinggi tul...
Puan Ziela Jalil pengarahnya..
ini aku suka Shajiry je.. sbb dia berlakon baeekk punya!!! hihi
*sapa ingat Shajiry ni dulu group nyanyi apa???, tolong bgtau, pikir since episod satu lagi ni, x igt!*

anyway,
ari ni citer dia last episode la..
and i mmg pantang betul kalo ending macam har**jad** ni..
aishhhh
pejadahnya korang bagi ending macam tu??
kenapa? kenapa?
it supposed to be happy ending..
Kimi patutnya kawen la ngan Cendana tu...
adoi..aku xpaham la....
eeeeeeeeeeeeeee, benci...
**emo**

ok, fine kalo i mmg bukan geng sad ending
but yg tak pahamnya, why nak hukum kimi macam tu?
mmg la dia curang, but the way dia curang bukan salah dia [[erk..boleh eh camtu??]
betul...tu suma rancangan si Faiz yg last2 jadi gila.. ---> ni satu lagi, kena tahan polis pun leh gila ke?
last2 yg untung nya Riesha.. supermodel lakonan Kat Mentor tu [cantik tul dia!]
dia okay ja, cuma heartbroken la..
paling xbleh blah, tiba2 last patutng Cendana tu timbul dr kolam tu..
then TAMAT...
isk isk...takde kesan tau x?

wei, korang pehal wat ending mcm tu???
aku tensen la sbb aku follow citer ni, tau, kul 430 weekdays tau!
tau x??

okay la.. ain dah datang tarik tangan tgk citer hantu,,
isk, budak ni mmg influence aku tgk citer ntah pape la..
ni ha, SERAM punya session lak -ROH KEMBALI..
[korang perasan muka Sheila Rusly agak tidak cantik-dan tua sangat2 dlm citer ni?]
[and fizz, nape u mcm ni? xsuka la.. nak mcm AIDIL..huhu]

okay, babai

xoxo

4 comments:

nadz said...

assallamualaikum anakanda,

kata pun cerita..kekadang kita nak ending macam kita mau tapi hati orang ni lain2..mungkin si penulis suka buat macam tu.. layan jerlah

Hanie Saad said...

gilak betoi ending cite nih.. kimi dh b'jaya buat ayaq mata i terembes dkt part kimi dgn kak dia kat tepi tasik tu.. ada ka patot??

.MISS_SHASHA. said...

hehehehe

nadz - saya hanya meluahkan apa yg terbuku dlm blog ni

hehehehhee

.MISS_SHASHA. said...

anie -- a'a mmg gilakkkk hahah tension tau sbb aku xpernah terpaku kat depan tv mcm tu tau x..waaaa