Monday, June 7, 2010

Bestie Wedding


salam demam-kenduri-kahwin y'all haha

as i gebang2 sebelum ni, i teringin sangat2 nak g kenduri my bestie time kat kolej, Wani
alhamdulillah, akhirnya tercapai jugak hasrat murni i tu..
thanx a million to my abah & mak yang sanggup bawa i redah hujan sampai ke Kuala Ketil
[ceh, cakap macam pegi naik moto eh??] hahah

Wani ni antara yang agak i rapat la among our batch
dia my coursemate, penah jadi my housemate jugak
yang penting dia selalu sabar tunggu i siap nak g class hahaha
dia juga antara yang boleh i sedey2 or ngadu2 la..sort of
so, there you are, married to long-time boyfriend, Captain Zulkhairi
waah, pelamin cantekkk wei..sangat2...
cuma i ralat la xleh nak tunggu upacara jalan bwh pedang sbb dorang lambat sangat
mum nak g kenduri lain lak,
so, i g jumpa dia kat rumah la...

okay, ini kronologi nya..

ain with her ummi

ain sekarang suka sangat ambik gambar
sometimes okay la..
hehe

hambek ko, cantik kan??
i nak mcm ni gakkkkkkk..

mum & dad
thanxxxx

gambar ni nak tayang tudung baru
okay x i pakai tudung spesis cam ni??

this is the bride
and me

ain senyum ikhlas tu..

the bride & groom..
congratulations
may both of you live happily ever after
baby pulak pasni tau!
hehehe

wani, hubby hang mmg suka pejam mata ehh?

ok, fahmi nak makan cepedak goreng pulak..
nanti i upload gambar ain belagak konon2 dia top model haha

xoxo
terdengar dlm radio, petua nak 'tahan' hujan = baling baju atas bumbung
itulah perkara paling karut i penah dgr dlm hidup i.. such an idiot!

No comments: