Sunday, May 9, 2010

Kourtney Kardashian..



hye


beberapa hari lepas i watched E! reality show
Keeping Up with Kardashians
i selalu gak follow citer ni..
ok la, i know ramai x suka but honestly, for me KIM is gorges,,
and mmg dia yg punca show ni leh dpt rating ok..
but yang i nak point kat sini not KIM, but her older sister, Kourtney..

episod i tengok tu pasal Kourtney nak giving birth to her son, little Mason
agak menarik la, but in the end i felt like a nightmare for me but also big clap to Kourtney :))
seriously, dorang tayang process dia nak giving birth start "the water broke"
x silap nya around 1230am air ketuban pecah and sakit nak bersalin untill 630am [sort of]
paling xbleh blah, all her sisters, mother, and beau - Scott was there and watched it
ewwwww..kalo aku dah baling kasut suh blah biar laki aku je tgk.. ewww ewwww

paling nightmare and hampir trauma adalah - urgh, aksi gila Kourtney..
i macam, ya allah..gila la pompuan ni..
doc tanya dia "you want to pull him?"
kourtney angguk and angkat kepala sket, capai anak dia yang separuh je kuar dari "that"
and mcm zapp, dia tarik..
ewwww, aku lak yang rasa mcm sakit..
seriously, Kourtney hahaha mmg amazing and GILA..
Khloe pun ckp dia gila hahaha sbb Khloe ada sebelah dia..tergezut dia..haha
ye, ko mmg gila Kourtney..

hahahahaha

try la search kat you tube..mesti ada..
huhuhu


xoxo

1 comment:

Aida Rezuan said...

Salam,

*menyampuk kejap..

Saya pon ada tgk episode Kourt bersalin tuh. Muka dia selamba jek kan, time dia tarik baby dia tuh. Huhu!