Monday, May 3, 2010

kerja

i am dying nak keja sekarang ni..
yg klinik i mintak tu xdapat, sekian ye..

ptg tadi ada g mintak kat another klinik,
ok, dia mmg bleh terima part time..
but bila dia cakap pasal gaji, aish, terasa darah kat muka dah zero,
aduh, doc tu ckp nak bayar rm10 sehari..
he is so nice, but rm10 sehari? i shopping, sekelip mata jek lenyap..

mum awal2 dah bangkang, better duduk rumah jek.
i pun rasa cam gitu, suma x bagi kecuali kak zila, dia ckp, kalo bosan try je la..
but rm250 per month?
i memilih sgt ke? but rm250 per month??
maap la doc, esok, i xleh g kul 9.. mcm u ckp, kalo xnak job ni, kul 9 call inform
insyaallah saya bangun kul 9 utk call,,then tido balik..

mum ckp, kalo suma ok, mum suh keja ngan mum jek
ok gak..tapi start next week..sbb nak start kat kedai baru..
tp tak conform la..tgk dulu mcm mn...

benci la!!!

xoxo
nak start wat video for sem2 :)

No comments: