Saturday, April 3, 2010

tak suma lelaki bila shopping membosankan =)

sebelum nak citer hal yang dah lama nak update,
i nak wat monolog sket!!
sekadar renungan [cewahhh]
pernah tak korang rasa,
sedih sangat2 yang wat korang nak duduk sorang2,
jauh dari suma orang..
dengar lagu yang wat korang rasa comfortable,
lagu yang wat korang rasa senang nak bernafas,
kemudian air mata mengalir kuar,
sampai merah hidung,
tahan sedu sebab takut roommate perasan kita tengah nanges,
dah lepas tu,
korang rasa lega...
lega sangat2...
cari pulak lagu rancak..
sebab nak 'rancakkan' balik hati..
pastu tertido sampai lah terlajak-lajak,
xhingat dunia...
bangun balik, lapar tahap gaban,
terhoyong hayang pegi beli makanan sorang2 sbb org lain suma dah makan
huuu~~~
itu lah penangannya stress exam week
sampai la Cik-P pun dah dtg visit I setelah sekian lama..
hahahah ----> sape yg paham je la paham..

ok, mood dah stabil..
i nak upload gambar2 yang dah lama nak update
tapi x bleh nak update sbb ada yang penting lagik utk di updatekan ----> aish, ntah pape ayat I nih..

ok first, March 20, 2010
plannya nak kuar ber5 akhirnya jadi ber4 jek..
sebab nya ---> aish, kontroversi yang x bagus utk 'tomodachi-des'
oppsss!!!!!!!!!
haha so, tak banyak gambar best but satu gambar yang Epul excited suh i ambik sampai berpusing-pusing Aeman ngan I pas kamera hahah
well, Epul ni berseni orangnya..selain suka bergambar tahap gaban,
hobi dia juga suka edit gambar..
and hasilnya mmg ngetoppp!!!
ok ok, ini gambarnya..

oh, bukan ini..mat rempit ni kaco focus i nak ambik gambar..

ha, ini.. epul ckp, kayu ni mst mahal, nak buat rumah ke restaurant? ada jugak pertelingkahan i ngan zaher [biasalah haha] last2 we all assume mesti nak wat restaurant ni!!!

sewaktu epul tekan minyak lagi sebab lampu dah hijau ni, i pun dengan terernya snap lagik sekeping! hihi nnt dah siap we all g visit lagi eh?

pastu pegi shopping ngan kanak2 ber3 tu,,
and i can simpulkan yang
shopping sama korang mmg BEST!!!!!!!!!!!!!!!
first time rasa shopping ngan laki-laki best =)))
[nak tahu lelaki mn yg i paling nyampah g shopping sm2?? ---> APAT!! urghh..mesti bergaduh je kalo kuar ngan dia..]
oh, korang pompuan-pompuan nak tahu siapa mereka yg best tu?

yg tengah tu dah berpunya.. yang 2 org baju hitam tu single masih mencari,, kalo nak roger i..
hahaha
[ini gambar konon2 sorang power rangers biru, kuning ngan pink.. erkk aeman nape pink??]

pastu masuk giant nak beli apa eh x igt
tapi yang pasti suma mcm tak kaya sangat time tu [esp zaher hahaha]
waktu tu la zaher dgn rakusnya [hehe ayat hiperbola je ye] try suma sample yg ada kat situ
hahahahaha sewaktu i ngan aeman sedang bersuka ria tolak troli [ececece]
km ternampak zaher mcm pegi kat peti ais ice cream
nak join kanak2 x sebaya dia..
tiba2 nmpak dia ambik cup kertas kecik
eh eh ada sample ice cream..banyak lak tu..
kitaorg pun join dia tp tunggu adik2 tu blah dulu hahha
and tato dr mn epul pn muncul gak haha
banyak gak melantak..
bukti??? mesti ada haha


and yang bestnya before headed back to UMT, kitaorg g 'berkelah'
kat pantai teluk ketapang..
hahahhaah sweet~~~
ye, melantak lagi..

perut siapakah itu?? [larik!!!!!!!!]
[tulisan konon2 kecik supaya empunya diri tak nampak haha]


hehe
sekian utk kali ini..
nak update gambar expo, rasa mcm tak perlu..
hehe pas lunch japg dah nak start balik study group statistic kesayagan saya..
so, saya ucapkan selamat berpening kepada diri sendiri ye.. huu~~

and one more,

HAPPY BIRTHDAY
to my coursemate -Din =)
[bukan selalu dipublishkan bday kat blog fofular ksha ni tau!!!]
semoga happy selalu...

xoxo
today going and must be much much better than yesterday!!


No comments: