Sunday, April 4, 2010

perubahan berlaku ~~ lagu best xoxo

salam pagi~~

oh, saya tak tido semalaman..
study statistic di library sambung di kafe,,
balik bilik baru online dengan heaven --> thanx bebanyak to tihin ye..

so, apa i buat bila online?
facebook & blog adalah tab wajib i bukak =)
then people.com, eonline.com
kadaang2 bukak paper
kalo weekend bukak soccernet..

and saya wat sesuatu di FB hari ni
hehehe kalo u oll perasan ler,
oh no, i bukan tukar setatus yer haha

hurm, japg around kul 11 nak g jumpa dr munir
ngan tihin..
nak hantar RP,
aish belum burn ni..
perlu ke burn ni dr munir, kasi softcopy guna pendrive xbleh ke?
uuuuuuuuuu..
pastu nak g bank in duit kat Strawbearu..
dah banyak ni, i tatot..duit banyak2, karang hilang..
pencuri mcm bergiat cergas pulak..
jumaat lepas, zaher citer dlm 4 or 5 lappie aras dia hilang..
adusss, cian pulak dengar,,

ok apa lagi i nak bebel...
hurm, i selalu cakap lately,
tuhan turunkan bala kat i serentak, seketul..
epul pulak dgn terasa ada wing kat belakang ala-ala angel selalu la potong ayat i
"kak sha, bukan bala.. du...." [dengan harapan suh i sambung ayat tu haha ---> dugaan]
ye la sape x sedey,
mula2 hp wat hal, then lappie lak menyusul..
then i perasan, my pencil case yg cumel kaler merah terang tu rosak gak..huhu
itu pencil case paling lama i guna tau walopun harganya rm3.90
i beli sama2 najibah, dia beli kaler biru, i beli kaler merah
sweet aje huhu i rasa hampir 4 or 5 taun gak kot
huuuu
then tadi, i punya keychain utk kunci bilik
berterabur jatuh dpn mata i..
aish,,,,dugaan lagik.. =((

hurm,
and disebabkan xleh tido jugak i fb-walking
haha
oh shasha khalil, kamu wat saya suka lagu Nidji pulak -- Jangan Lupakan
then pegi wall Nadya, tersuka lak lagu Luna Maya feat Hijau Daun --Suaraku Berharap..
so so sweet lagu ni [iye, lagu yang korang akan dengar pas korang tekan button play kat bwh ni ni..sedap suara Luna]

nak lyric? sekejap ye..

Disini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, Oo~ meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Kalau aku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu, oo~ aku menunggu

~{}~

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada dihatinya
Aku disini menunggunya
Masih berharap didalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

Oo~
Suara dengarkanlah aku

hehe pulun ye i haha
try la dengar [walhal tgh dengar ye dgn terpaksa]
mmg best, feel so relieve..

**saya pun nak tuju lagu ni kat someone lah [hihi, gelak2 kecil gedik sambil tersipu2 malu lalu berlari menutup muka dengan selendang putih~~ hihihi jokes je haha**

xoxo
saya mesti happy!!!

No comments: