Saturday, April 10, 2010

now, it is really maritime subject

hai...

this is quick update..

last paper is on 14th of April.
and cadangnya nak balik 15th malam..
ngehehhe esok baru nak pegi beli tiket..
Shamisha Holdings, please ckp u olls punya tiket ada lagi..
please..please..huhuhu

so, now i baru pas khatam lecture 2 Maritime English a.k.a maReng ..
thanx tihin, sbb kasi pinjam lappie..
lappie i wat hal balik, masalah besar utk subjek ni ialah kena study guna slide..
hurmmm cian x i?? huhu
hari ni dorang bz study titas so, tihin kasi pinjam lappie dia dulu
huhu really, thanx a lot dear..

and lecture 2 is pasal parts of vessel..
adoi yai.. banyak giler partsssss nya...
seriyes..banyak..


nak igt? mcm x jek.. ini kes kena redha je ni hahhaa
notice ye, ini baru lecture 2.. masuk smpi lecture 6..
lucky lah sbb kalo x silap lecture 5 & 6 dah masuk test
so, mcm dah penah study la sebelum ni
agak2 xsempat tu, kira halal ler, haha
tgk sekali imbas pun leh kira ler tu

and btw,

sebab selalu belajar dgn tekun suma subjek management
e.g : akaun, Econs, statistik etc..
sekarang rasa kepala otak mcm awkward nak terima subjek maritime
**pe kes, ko ni mmg student maritime okay!! ngahahaha**

okay, nak masuk lecture 3 nih.. hari ni alhamdulillah xde setan teringin nak bergayut kat bulu mata lentik i ni ngehehheeh..





p/s i love u :
HAPPY BIRTHDAY KAKAK IPARKU YG KE2 ---> PUAN FAIZLINDA ABD RAZAK.. SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPANJANGKAN USIA.. CEPAT SKET DPT BABY YE hehehehe






xoxo
this is really killin me, maReng

1 comment:

Elylinn said...

tenkiu dear, dah lama tk jenguk blog, huhu, bz memanjang... takecare... muaahss