Thursday, April 15, 2010

a moment to remember!

april 14, 2010

our last paper for final,
our last time entered DSM as semester 2 student,
half of that, such a big big relief cz everythig is so over for final
but half and haunted me, yes still haunt on me okay! ---> about our placement for next sem..

jumpa zaher pas jwb paper,
terus dia ckp,
dorang xjadi duduk rumah tu..
sigh, i keluh dalam hati kuat2..
risau pulak pasal dorang, yes very worry..
tapi zaher ckp, nak tanya Fufu dulu, maybe dia ngan epul leh masuk rumah Fufu..

tapi pas i lunch,
Tihin lak dtg bilik i ngan muka penuh kebimbangan
sbb zaher jmp dia tgh jalan bgtahu ada masalah pasal rumah..
so i explain kat tihin, pelan2

tak lama pastu,
epul lak call,
suara mcm tgh berduka,
isk, i ni dlm hati, tolong ler ckp dorang ni ada rumah..
epul inform, rumah Fufu dah penuh,
rumah2 yg kat notis pun suma dah ada orang..
i terus pakai kain batik ngan sweater hitam i jalan g bilik tihin yang level 3 tu..
terus suh tihin wat shoutout kat e-kuliah letak no telepon i as reference haha
tihin ckp nnt ksha marah lak orang call ksha tak kenal --> i guna nm smran abg Syah ngahaha
then turun bilik sbb ada org nak ambik tshirt,

i ni dah ngantuk tahap dewa,
dah lah bilik mmg panas, ya allah x payah nak cakap!
sambil tido sambil sms sape2 saja yang i rasa boleh membantu,
asal leh lelap jek, tangan i vibrate haha
mula2 tu ada budak2 post harvest nak join,,
zaher mcm dah dapat sinar harapan time tu..
then mcm x jadik pulak..
i teringat bdk2 nautika..
i contact dorang and alhamdulillah settle masalah!
Thanx Shazana Khalil!!! :)

so aeman msg, zaher pesan nak kuar kul 4..
i terus msg tihin, cpt bangun tido!
i g mandi, bila balik, dia dah kat bilik i..
aikk cepat lak minah ni hahhaa
tunggu punya tunggu
rupanya silap information,
dorang nak g hantar barang dulu,
baru pick i ngan tihin...
igtkn kejap je
tapi mahu gak sejam huhu

then g tgk umah dorang,,
ini betul2 tgk sbb lalu je
haha "aku igt dorang nak aku masuk dalam tgk keadaan rumah"
zaher marah pulak "akak, nak tgk ke Ali pakai towel je??"
hahah okay, tak nak ye haha

then bermula lah kegonjolan aktiviti kitaorg
hahahahahaha
this is very priceless time for me,
nothing can compare to this moment with four of you..
this is comforting me..
so so much!

mula-mula g ambik duit,
then decide nak g pantai
tapi jauh sket pantai teluk ketapang!
aeman beria nak zaher belanja abc
tp last2 rupanya aeman silap tempat hahahah
then makan apa2 yg patut jek..
okay kalo tgk gambar why aku pakai baju kurung?
selain nak jawab "saya gadis melayu" i nak tegaskan kat sini,
i tato pulak ada plan nak g pantai..
tapi xpe, layan je :)
pastu mula lah adik2 ku yg gila gambar ni bergambar..
owh walopun tak diberi level of significant, i have enough evidence to proof that..
[[hahah ----> ayat statistik ye..]]
what evidence?
ye, sila tgk gambar di bawah sampai muntah
ngahahahha
**yg nak tgk ler, xnak tgk xpayah

















**okay, teramat malas nak describe picss nni yg wat km suma gelak mcm bengong!
**selamat pulang aeman yg naik bus kul 10 japg.

xoxo
3 bulan itu lama!

No comments: