Friday, April 30, 2010

"kayu"


kenal eh dia?

i know mesti ramai peminat dia kan? kan?

and i igt lagi, afdlin penah cakap, dia adalah pelakon baru yg hebat la..

hurmmmm..hebat tang mana tuuu???

kalo i nak bg kritikan? i rasa hebat kat cantik je kot..

past few days i watched rempit V3 ngan family ---> dvd ler..

citernya bagus la..ok la..sbb mcm real esp bila farid kamil yg hot tu + bront cakap pure kedah..

very real la hahahaha and part2 lawak yg lain..part kat maknyah tu and part2 belakon kat kedah tu...

and i like, thanx god, si gambar di atas xbanyak kena cakap..

itu pun alahai....very 'kayu' ---> ha, ambik, tu la aku nk ckp dr td..


from the beginning i start tgk dia berlakon, mmg spoil betol..

antaranya drama samarinda tajuk Simbiosis yg dia berlakon ngan Remy Ishak..

adussss...citer tu mmg cantikkkk punya jalan citer

but spoil ngan kekayuan dia..

owh, maaf ye fanss dia..

i dont hate her, just dont like the way she act,,

i like jugak bila dia mcm lemah lembut kan..

hehehehehe


and now,,,,

aish... citer Adamaya pulak..

aduh....

spoil..spoil..spoil....


malas la nak komen lagi..


xoxo

5 comments:

nadz said...

huish awak ni..dia baru nak belajar acting..kayu pun ..ramai gak peminat Adamaya..anak-anak mama tak miss siri tu..

.MISS_SHASHA. said...

nadz - hehe saya pun addict ngan adamaya [if you refer to my previous post] but tu lah saya rasa, spoil bila part maya..mcm lagi seronok bila part sarah hehe but its okay lah, itu cuma my opinion,,saya tahu dia mmg ramai fans :D

Liya Laa said...

same with me~
:)

.MISS_SHASHA. said...

liya laa - ngehehehehehehe.. i like that xoxo

chindek said...

i pun rasa minah ni cam KAYU je...