Tuesday, April 27, 2010

interview tiada kaitan...

salam..

well,
i have interview tadik..
kat klinik tu..
well, my feveret klinik yg i declare as my personal clinic ngahaha

{mmg personal betol, baru pas purchase ubat utk kulit manja i ni.. rm58 okay! and 2 jenis ubat sahaja..KULIT..ko mmg la~~~}

kak zila pesan, tak payah la ckp nak keja part time.. nnt x dpt
mak ngan abah kata, bgtau je lah, nnt kalo nak minta lagi time cuti senang!
huuuuuuuuuuuu
last2 ambik keputusan nak berterus terang aje.
bukan nak mengingkari nasihat kakak ipar kesayangan ku itu
or takut mak ngan abah sumpah i
but seriously i am so bad in menipu esp time interview..
muka i, org sekali pandang je dah tahu aku menipu..
AND
mmg senang di tipu.
ini khas statement utk EN EPUL ye..
i mmg selalu tertipu ngan dia..
huuuuuuuuuuuuuuuu

so,
td interview i antara yg last la sbb g lmbt sket.
i tgk ada yg pakai jeans je tak bawa file mcm i usung file.
i know ini keja pembantu klinik je
maybe no need resume
but i feel x complete kalo x wat suma benda tu..
infact i ni pulak nak apply for part time je..

huh, biar la..

and rasanya doc yg interview
well, abg jon - dia x ngorat aku pun
lgpun xsama criteria ngan aku nak.
dia tua dan pasti dah kawen ngahahaa
**hanyalah nak melawak ngan abg i ye**

yg lawaknya,
dia tgk sijil2 i and notice la i kat UMT ambik maritime management
and my HND in Business & Computing
haha soklan lazim pasti kuar..
"pasaipa melencong jauh sgt?" smbil tersenyum
i dgn selamba but yakin [hahahahahahahahahahhaah] menjawab - "saya minat!"
ngahahahahahahahaha ---> eh betol la..
then dia tanya soklan yg i rasa tak patut dia tanya in term of this interview..
"nnt maritim ni keja kat na? susah x belajar maritim ni?"
hehehehehehhe
i pun dgn yakin jugak jawab
"nnt keja kat port sbb saya under management. hehe x susah sgt belajar ni tapi susah sket bila pasal part2 kapal.." ----------> ini suma Maritime English punya pasal!!!!!!!!!!!!!!!

so, dia ckp 2 hari lagi kalo x call maksudnya x dapat..
ntah lah..tak reti nak predict sbb DIA PUN TAK TANYA SOALAN BERKAITAN
walalalalala~~~ kalo dpt dtg la 1/5/2010 nnt..

SAPA2 ADA KEJA KOSONG AREA ALOR STAR???
CEPAT!!!!!!!!!!!!! TELL ME!

xoxo
i need money okay!

3 comments:

°`° NiSa °`° said...

Sha, dah tukar fon number ye? sbb ritu try kol byk kali tp x dpt.

pegi klinik kulit kat mana. K.hani tau ada satu klinik kulit kat aloq staq ni. n alhamdulillah... baik .

.MISS_SHASHA. said...

no lama guna lagi tp hp rosak..sha guna no baru.. sori.. nnt sha msg kak hani..

sha selalu ambik kat Mutiara..klinik apa kak hani?

.MISS_SHASHA. said...
This comment has been removed by the author.