Saturday, April 17, 2010

home....

i am home.. :))

sampai lebih kurang kul 4am..
perjalanan yg agak pening sbb i terjaga time jalan bukit bukau tu..
so rasa mcm pening lak..

so, like i said lah kan, i hate packing barang esp in term of nak berpindah
huhuhu like seriously hate it okay!
i dah packing suma barang nak bw g umah sewa
and i still x packing barang nak bw balik kedah
ngeheheheh
then bila balik dr rumah sewa, dah tunggang langgang aku mengemas
igtkan leh dalam 3 beg aje,
but rupa2nya 5 beg daa...
so, terpaksa minta bantuan nak angkat beg g tunggu bus
thanx Ila, u help me when i need it most! :) i love you!

igtkan, zaher ngan epul dah tinggal i sbb janji nak naik bus kul 5
and i know, i mesti x sempat nak kejar..
i rasa kalo x ramai org mesti i dah kena tinggal
sbb dorang xpt naik bust that trip..
urgh.. i hate that situation, seriously..
so finally we managed to take the 6pm bus
zaher, epul and their friend - akmal + me
and for this thanx a million esp to zaher yg sakit bahu tolong angkat barang2 i
okay, ksha maafkan zaher ckp ksha mcm kura2 huhuhu

so, cuti dah mula ye..
ntah lah cane rasa,, awkward perhaps..
huuuuuuuuuuuuuu.......

xoxo
sunyi...

No comments: