Thursday, April 8, 2010

dia dah join!

budak tudung putih tu dah join club saya ngehehehe
kalo korang perasan, dia antara insan yg banyak i sebut dlm blog i nih..
ye, dia one of my bestie here..
adik lagik but act tak la mcm adik sgt hahaha [larik!!!!]
dia suka baca blog orang tp malas nak wat blog sendiri [dulu la]
i banyak kali ckp, wat je la blog..
zaher pun dah wat blog, u bila lagik??
so, smlm time i ngah online kat cc [ye la, org lappie rosak, katne lagik nak online kan?, no. skrg kat library --> nape? g ambik brg kat hepa!!] dia pun ckp nak kasi tahu satu rahsia..
i ni yg dah mcm nak mati sbb br pas statistic meaner tu, jadi bulat mata sbb nak tahu, ape pulak gossip baru ni ngehehehe
dia ckp, dia dh wat blog
hahahahahahahahahah aku mcm nak gelak kuat2 lak
heheheh welcome to the club dear..

nama dia?? oo jap eh
Fazliatul Nadia bt Md Fajar ---> kelik link ini utk g blog dia
[nadia, cepat, bayar! promote tak free ni ngahahaha]

**hurm, beruk dah sampai but my lappie wat hal lagik..
owh tuhan, mmg nak i study betol2 nih...
anyway, thanx Asyraf & Apat, hantar beruk kat i.. i love you =)

xoxo
--mode:mendatar--

4 comments:

fazey said...

wahhh...
amat terharu...
kamu p0st pasal bl0g saya!!
tingkayu100000x

Anonymous said...

hahahaha...
tu 2 org yg kat ats tu ka...
ane satu akk and ane 1 adk??
or kmbar???
hahaha...
bak kater k sha...
laarrriiiiiiiiiiiiiii....
hahahahahahah

.MISS_SHASHA. said...

hahahah nadia..sha x cakap..
si anonymous tu yg ckp.. cuba teka sape?? ngehehe

fazey said...

kurang asam ye kamu anonymous...
sape dye tu ksha???
gaya tulis cam ftin...
tpi...
ye ke??
tpi rse mmg ftin ler...
dushhh~~~