Tuesday, April 6, 2010

dalam dilema? dont think so =)

salam...

i draft dlm kepala otak tadi time belajar statistik nak citer apa i nak wat malam ni, ---> arsenal stuff huhu

tp bila buka dashboard, i baca entri dr Kak Elyn.. then ada link ke blog supermom..
its a sad lost, akak. i'm sorry to hear that..
i can't even imagine if im in your position,
to lost someone that you care so much,
to lost someone that you love so much,
mengandungkan dia 9 bulan,
bersama dia 15 bulan..
sapa yang tabah utk hadapi semua tu?
semoga akak tabah hadapi segalanya..
[utk keterangan lanjut, silalah kelik link blog tersebut ye]

..............................

semenjak junior saya, Allahyarham Afif Asyraf passed away,
ntah lah nak ckp,
macam2 perasaan baru saya rasa...
yang buat saya lebih baik dr dalam [hopefully others realize that too ;) ]
maaf ye, saya cakap hal ni lagi..
kawan kat sini i think esp nadia & tihin,
paham benar apa yang saya rasa..
kalo diam.....tu ada lah..
maaf kawan2.. =(
then, beberapa orang yang agak rapat menyusul pergi selepas tu,
then arwah Din Beramboi, ---> ini pun bukannya penah jumpa.. tapi......
that make me realize, aware, hari ni maybe orang tu bergelak ketawa ngan kita,
tapi esok lusa, ntah apa yang akan tunggu kita..
wallahuallam...
ok, sudah..
end.........

................................................

SO ---> [big so ahaha]

esok i akan exam Statistik..yer subjek yang susah macam nak mati tu..
kul 9pagi.. 2 jam saja exam tu...
isk isk i rasa i tak sempat nak tersengguk dalam hall ler mcm ni
hahahahha
carry mark? huhu sem ni suma carry mark mcm selamat2 atas pagar je..
i dunno, zaher selalu bg 'khutbah'.. syukur la akak...
ye la i mmg syukur, but kalo bleh nak 50 and above, baru senang hati..
ok
ok
ok,
i bersyukur!!!

BUT

pagi japg jugak
2nd leg of Barca vs Arsenal.. aishhhhh
eh eh jangan tanya i ye -- u nak tgk ke, Sha?
ko giler ke ape xnak tgk?
eh eh jangan pulak korang tempelak aku -- ko giler ke ape Sha, esok pg ko exam - final lak tu, statistik lak tu???
hahahahahha [[apakah jawapan yg terbaik utk i jawab eh? haha]]
i maybe dgn sopan dan tunduk ke bawah terkumat kamit jawab
"I NAK TENGOK JUGAK!!!!"
hahahahah

SO,
apakah risiko nya kalo i tgk??
honestly, i tak nampak apa2 pun risiko nya haha
kalo menang, of course i happy tahap gila baban
and jawab statistik mcm jawab writing skill time theSetan kalah ngan bayern ritu
but kalo kalah, oh, pasti keciwa but it never affect my pasion to answer the paper
trust me! i promise [finger cross!!] ngehehhee

so, we dont have myFab, Arshavin, Gallas, and of course Robin..
but everyone has praised Theo (Walcott) ala-ala turning point time 1st leg..
maybe la sbb kalo perasan En Wenger selalunya akan simpan dia kat bench
aishhhh itu la aku x gemar tu..
tp mlm ni pasti dia bagi masuk dlm 1st 11 kot..
ko jgn wat hal ye En Wenger..
good luck baby2 i hihihih
igt moto kiter - "PASTI MENANG YE"

aish, buruk muka Theo ngan Nasri time ni haha

**well, no worries abg Jon and sapa2 yg worry -- i dah habis belajar, malam ni tinggal nak wat past year questionsssss, kul 8 ngan study group members..then i pegi bilik tv, i belajar sambil tunggu game, okies...then habis game, i titon..janji!!**

xoxo
pray for me,, i really want A for this subject!!
and for Arsenal too hihi

4 comments:

+nadia+ said...

oooo..
kul 8 nk study statistik ngn gr0up erk??
kul 8???
jap di lappy i menunjuukkan kul 8.21 da nie...
lalalala~~
di mne kah kamu????
xpe...slagi u'oll xsampai...
i ngn fatin bes je on9...
da le wireless laju...
hehehehe....

.MISS_SHASHA. said...

alolo cik nadia
haha i bg peluang kat u olls online ye..
haha panas tadi, i sejukkan diri dulu
ahahaha =)
thanx nadia, byk ajar i
love u
xoxo

+nadia+ said...

hehehe...
da puas la gak on9 nye...
n rse da malas nk studi..
tpi ble memikirkan STATISTICS....
arghhhhhhhhhhhh!!!!!
tensi0n2...

Hanifan Al Ghifari W. said...

Bagus!!!

Http://hanifan2000.blogspot.com/