Tuesday, March 30, 2010

u wish.. i wish...

hai hai =))

bday i taun lepas, my mum wish i cepat temu jodoh
hikhik aishhh haha i jeling je kat mum before potong kek..

bday i taun ni, my mum wish, belajar elok2..pointer tinggi2
heheh wayyyy to different from last year kan??

padahal umo i meningkat, bukan menurun
huhuhu

umo i bape??? [diam!!!!!]

tapi kalo banyak wish i terima dari sape2 yg wish..
semoga cepat jumpa jodoh,
semoga cepat ada boifriend,
aishhhhhhh...
mcm sedey lak bila dengar2 cam gitu..

xde menda lain ke korang nak wish,,,
macam...
wish rezut i gempak tergempak gempak ke,
wish i cepat kaya ke..
wish i happy selalu ke..

hahahhaah
i dah mereng,,
study statistik bagai nak gila..
sanggup redah 'pesta' nyamuk kat foyer library sbb discussion room dah penuh..
pelik, awal lagik dah penuh..
ooo lupa exam week..
tapi last sem, available jek..
citer pasal discussion room,
tadik i ngan 'terer'nya meng'blackoutkan' level 2 library
ahahahah bukan salah saya hahahah
pakcik tu bg kunci, i try je la..
so, i langsung x rasa bersalah
hahahahhaha

hurmmm
my wish for this year =)
i nak jalani hidup yang aman and paling penting mesti happy =)
i nak belajar betol2, belajar sampai i leh apply for a scholarship..ngehehehe insyaallah =)
i nak perbaiki hubungan ngan sape2 yang bermasalah ngan i ---> i tato sape x suka i, itu la masalahnya nak realisasikan wish ni..hahahha
and yes, i know of course for the relationship part..
i wish i'll find the mr right that fit me, make me laugh every minutes..but i dont care when, bila ada, ada lah..okay!

xoxo
stop saying i jual mahal!!! i'm not!

2 comments:

whitelily~ said...

xpe kak sha, d best apple are on d top of d tree. just wait 4 dat one person who is willing 2 fight d odd n climb d tree just to hv d best apple of all^^

.MISS_SHASHA. said...

hehe so sweet hahah its ok dear =)) janji hidup happy!!
xoxo