Saturday, March 20, 2010

terapi orang sedih, saya sukkkaaa

salam..

i kalo ada masalah,
salah satu benda yang boleh wat i tenang adalah ---> pantai..
so, lucky for me sebab bila i tinggal kat tganu ni, di kelilingi oleh pantai
hihihi jgn jeles =)

ok, bukan nak ckp pasal i yang ada masalah...
rummet i face ngan some personal problem,
dia x bleh citer all out kat i,
ye la, kdg2 ada benda yang kita tak tahu nak citer kat sape..
sbb benda tu mmg xleh nak citer..huhu [apakah ayat aku ini?? hihi]
walopun muka i garang, i keep telling her that "you can tell me" while she bum kan muka dia kat bantal and i know she is crying sob sob..

so, i yang sem ni, jarang sangat ke pantai compare sem 1,
ajak ler dia g pantai dengan tujuan dia dapat tenangkan hatinya yg duka lara tu
huhuhuhu
i kan ckp yg i tak mkn sejak pagi,, huhu aku melantak kepok lekor haha

cumel je air kelapa dia hehehe

why tudung terkelepot? angin kuat.. why aku agak gelojoh di situ? lapaw doh..




budak yg sedey dah happy =) bgs tak i wat dia happy?? hehe

hehe
janji ngan epul kena titon ni..
esok kuar ngan dorang, i menguap je --> dah hobi hohoho
baik lah, titon sekarang!!

xoxo
beach helps me to relax

2 comments:

kdee said...

nak g pntai gak.huhuhu

.MISS_SHASHA. said...

kdee - huhu lm u x komen kat sini eh dtg ler tganu =)