Sunday, March 7, 2010

sibukkksssss

salam...

business plan untuk keusahawanan hampir siap..
thanx a lot especially utk akmal sbb tunggang langgang wat financial
huhuhu
juga jos + zaini sbb ikut arahan i dengan baik sekali wahahahahaha
and now i pulak akan kusut masai tahap terabai-abai sbb kena edit keja dorang haha
its ok..

well, dalam sibuk2 wat business plan, sempat lagi la menyelinap keluar..
tapi, tapi keluar mmg untuk keja
cuma i temankan budak2 group lain ler
hehe i kan guru pengiring dorang =)

mula2 cik tihin kuar dulu g ambik lesen kat stadium runtuh tu..
[first time tgk stadium runtuh tu depan mata, really like domino yg kena tolak ehehee]
zaher, epul and i kuar area kul 1030,,
[ampun, korang..ksha tertido semula pas zaher+tihin call kejut hehehe]
before g pick tihin, we all g cari rumah sewa..
phew~~ susah la nak cr rumah area2 tok jembal ni..
susah..
susah betol.. [cian x? so sape2 yg ada tahu rumah kosong area2 UMT ke UDM ke airport cam gitu tolong bagitahu eh.. 2 bijik!]

then g ambik cik tihin kita..
lambat gak tunggu dia.. kitaorg b3 ape lagik haha
aktiviti wajib epul la..

then pas ambik tihin & hntr ain & ada balik UMT, then jumpa dr munir kat kafe [omg, he recognize me and tihin!!!!] we all g la wat keja2 group dorang.. then g makan.. then heheheh ini aktiviti penting ngehehehe 'aktiviti panggil hujan' hahaha tp x ujan gak pun kat tganu ni hee~~

well well byk gambar di ambil.. tp hm,, x sanggup aku nak tepek...haha ok ok ada 2,3 keping yg agak behave..




apa yg boleh di simpulkan

ye epul, suara kamu sedap, janji lah kamu akan nyanyi time dinner next sem =)
zaher, mmg dasar suka menumpang lagu orang ~~ "romeo save me~~"
tihin -- wee~~~ dah nyanyi dah...
i??? -- ye, aku ngaku dah, aku gila mike--

then g shopping jap kat giant..
then g mcd..i mmg lupa ayam mcd amat pedas..
huhu~~
then balik.. g 'riki' [word org johor nih!!] utk keja group dorang..

ini sedikit iklan penting~~


dear tihin,

breaking up is hard,
i know that,,
its okay to be heartbroken for a while
u know u always have me to lean on..
i'll be there if you need me to hold your arms while you cry and curse.. huhu
u have me and other 2 monsters [hehehe] to cheer u up!

xoxo
sometimes,love is mean, really mean
sometimes too, i'm glad i'm single ehehehe

2 comments:

buTTercUp said...

akaq,
akaq buat sy cedey~
thanks ksha~

NiSa said...

mcm x sabar n masuk semula ke zaman yg busy ngan paperwork n exam.