Thursday, March 25, 2010

pamper yourself **

hari ni test 2 statistic...
urgh,, pelik eh..
dah start final tetiba ada test
huhu
smlm study smpi kul 3am lebey2
smpi suma dah tak larat nak bukak mata
keputusannya - akmal & i bangun kul 7:33am --> exam kul 8 tuuu
bila g kat van,
ropa2nya suma dak course i dlm van tu
haha
zaher kata epul g kejut dia kul 8am
hahaha mmg gilerrrrr..

well, test tu
mcm %^&&(&%^&^
nth lh nak mrh pe..
soklan tu ke, diri sendiri ke..
dapat 13/20 jek
ya allah!!!! teruk bebenar..
huhuhu

at least i x muntah!!!!
weee~~~

huhu sedey la bila diri ni laptop-less --> apakah ayat tu? haha
cian tul kat diri sendiri..

so, terapi utk diri sendiri
pasni,
lunch~
mask utk tegangkan balik muka i yg mcm dah mati sel2 sihat nya --> isk, ayat apakah pulak??
tido la smpi asar [ye kew?? haha]
then ada aktiviti kat surau time maghrib [hihi, tak yah la terkejut]

xoxo
to : esp epul + zaher,nadia,fatin,tihin & akmal = i pny 3 org jek ye, xnak lebey2 hahahaha
tergelak sorang2 terbayang "nanti kalo dtg beraya rumah ksha mmg konfom kena pakaikan tag utk anak2 korang haha habis la beras aku hahaha

3 comments:

nadia said...

jgn lpe epul pnye 1 bas...
ngee~~
mmg abiz le beras tu...
hahaha

Cioara Andrei said...

Foarte interesant subiectul postat de tine. M-am uitat pe blogul tau si imi place si am sa mai revin sa-l vizitez. O zi buna

.MISS_SHASHA. said...

nadia - hahaha mmg la tumbang sekor lembu pun x cukup.. cian la bini dorang haha