Wednesday, March 31, 2010

mesti menang, okay!!!

well, mlm ni saya berjanji kepada diri saya nak tengok game lelaki2 kesayangan saya lawan ngan konon2 team besar kat Europe..i think maybe i lepak block awe lagik, tp belum ckp kat dia.. sbb block i ada saja budak2-pompuan-yg-takkan-tukar-channel-esp-sport-channel!!! huhu

so, i guess last time Arsenal jmp Barca is time final Champs League [tahun ape eh?] yg Lehman kena red-card awal2.. i igt time tu i kat kpmsi lagik, tgk sorang2 rasa nak baling kerusi pun ada huhu....

smlm kena buli kat FB huhu xkira nak citer gak.. mula2 tu ammar [gooner] ada, pastu dia stop sbb nak study..sekali suma fan theSetan yg i taknak sebut nama sbb nympah terus buli huhuhu~~ tp hahahahahah [gelak setan] team dorang kalah bluwekkkkk~~~ padan muka.. 2-1 ouch!!! =)))

aah, xkira la, away ke home ke, janji kalah!!!

**i jawab exam pun dgn lancar sbb happy yg teramat!!!

so, all the best guys xoxo.. mesti menang okay!!!
fab still xsure bleh main ke x..

xoxo
::must win::

No comments: