Friday, March 19, 2010

malas wehhh

hai hai

kat tmpt i ujan rintik2
cantik =) [i like ujan okay!]
i belum lunch sebab malas nak kuar tgh hari tadik hehe
habit tak baik tuuuu...

nak upload gambarsss expo...
malas....
line slow okay!!!

essay kena submit ahad,
satu kejadah haram belum wat..
huhuhu...
malas lagik....
anas lak kasi i ayat power bila i sms dia tadik
hehe tenkiu anas!!

i feel so bluessss, lazy, lapaw....
oh, saya nak sotong goreng tepung
memaksa diri menahan mamam sotong sejak pulang dr cuti~~~
kulitku amat gedikkks sbb kn tahan nafsu mkn seafood..
tgk la pas nak g inject, i nak balas suma dendam2 kesumat...

urghhhhh..
malas ni,,,
malas...
berchenta atas katil sambil bukak lappie
weee~~~~
lappie aku ni nak kena hantar g hospital ahad neh
adoi ya, xleh hidup ni aku..
harap2 sehari dah ler..
tp dpt rasa mcm kena masuk icu ni..
waaa... lappie, stay strong ok..
mummy nak guna u for a long time lagi nih!!

ok, enough la merepek meraban ni..
nak g mamam la...
uuu ujan lum stop, nak dating ngan rummet kat pantai mcm kena cancel jek..

xoxo
something i consider it all over, but deep deep in my heart i hate to end that,
i'll keep thinking this is fair enough!! -- for everybody --

2 comments:

ijad said...

kenapa malas tu..

.MISS_SHASHA. said...

ijad - hehehe biasa ler, ada time rasa malas giler.. thanx follow blog saya =)