Saturday, March 27, 2010

malam yg huru hara but im lovin it so so much ~~

hai hai =))))

its my ulang tahun again!!!
hihi, jgn tanya yg ke berapa eh
karang, aku sepak kang mati ---> pinjam ayat nadia hahhaha
tak lah, cuma since masuk belajar semula ni, malas ye nak heboh2 bab umo ni
tolong paham...hahahha
well,, adik2 i aka kanak2 ribena ni mmg plan baik punya nak kenakan i..
nasib baik si Muhd Affan tu join lambat sket, kalo tak muka i mesti mcm kena celup ros
hahhaa
well, tgk ye gambar2 celebration bday i yang mcm ya-allah-tuhan-sajalah-tahu-betapa-korok-+-huruharanya-budak2-ni...... hahhaa
but still, they are my angels yang menceriakan hari i setiap hari kat sini...
btw, our final mula 28th, i didnt expect that they will celebrate this..
ngan aeman ada kena wat speech esoknya [good luck dear!!]
ngan awe ada test final utk suksis lagik [aih, xhbs lagi ke suksis ni awe?? hehe gud luck dear!]
tq u olls.. love u olls..
walopun kusut ngan pelbagai masalah, susah hati final..
I AM DAMN FREAKING HAPPY WITH YOU ALL =))))

ini muka2 suci tgh bergumbira sebab nak kenakan i habis-habisan
ngan belon pun nak posing..haha GIGAM betol

this is so sweet!!! xoxo

kek tu cumel sgt.. thanks korang xoxo

kek tu masih selamat, ye, potong...

ini the best pic utk event ni hahaha

see the cake? still selamat.. ye, jom mkn..

time ni kek dah tak selamat hahahah kuang asam sungguh apang ++ zaher

ini kena kalah bday girl hihi cian dia~~

muka i mmg teruk kena haha tp teruk lagi muka din hihi

korang tgk kat belakang tu.. ada hati lagi tu...

u olls mmg best!! xoxo thanx again!!

ini antara 'pelari' tegar.. last2 kena gak hahaha

ni sorang lagik hahaha

last2 suma dah basah haha

zaher, pe kamu citer ni?? hihihihi

hadiah drpd kaum hawa hehe thanx a lot girls xoxo

hadiah dari kaum adam hihi.. its unique haha
..
..
..

bear bear tu nm nya SASHA hahahha thanx!!!

ini master mind tahap dewa utk event ni --> Muhd Affan aka APANG huhu
ini kalo bday dia agaknya ntah apa ler org balas dendam
huhu

last pic before suma wrapped everything balik mandi and rendamkan diri..

hihihihihi
=)
=)
=)

to all of you

::tihin::nadia::fatin::zaher::akmal::epul::aeman::port dance::awe::apang::

thanx a lot for this nice momentssssss
korang mmg rock!!!
korang mmg best!!!
korang mmg kiut!!!
korang truly my bestie!!!
xoxo
thank you again!!
love u olls

2 comments:

Elylinn said...

Happy Birthday dear... moga dimudahkan segalanya, diberkati selalu.. & cepat dapat boyfriend (^-^).

Adiah mintak kat Abg Jon okeh, takecare!!

.MISS_SHASHA. said...

thanx kak lin =).. hehe ameennn... cepat dpt boyfriend tu.. urghh hahahaha no comment hahaha.. tq again!