Friday, March 26, 2010

it's okay!!!!

i know i ada ckp, i taknak sedey2 and talk about this anymore..
bila bc blog aisyah and nadya,
i suka everytime mereka inform apa2 saja pasal arwah...
sedey, happy, rindu sgt2
i tumpang simpati..tumpang rindukan arwah =)
i pun mcm faham perasaan dorang..
for me, its ok, nak ckp byk2 kali pasal arwah pun ok..
i x bosan bila baca..
mereka ber2 maybe antara insan penting dlm hidup arwah..
kehilangan yg mengejut mesti la dirasai..

tadi i join group kat FB, Friends of Afif Asyraf, may he rest in peace
banyak gambar2 and story pasal dia kat situ..
perasaan sedey tu dtg balik.. but for goods..
i muhasabah diri semula.. itu yg baik..
and ada satu video ni, kwn dia buat kan..
very touching, menitik air mata bila tgk..
lagu -- semua tentang kita tu amat berkesan... =))
betapa semua org merinduinya...
rindu......
betapa semua orang masih rasa dia masih dengan kita semua...

xoxo
may he rest in peace
setiap kali rindu, sedekahkan al-fatihah buat dia..
setiap kali menangis ingatkan arwah, baca yasin,
insyaallah segalanya akan dipermudahkan,,,
::insyaallah::

AL-FATIHAH

No comments: