Tuesday, March 9, 2010

heaven

hai hai!!

sungguh seronok bila bangun awal,
mandi awal,
boleh baca paper online sambil minum coffe =)
owh, sungguh heaven ngeheheh

well,, bertambah heaven bila test Econs dah di bawa ke next week!!
alhamdulillah...
yg follow tweet tweet saya, sila abaikan ye yang saya meroyan smlm tu..
huhu~~
thanx to class rep, en Zul yang g slow talk ngan dia..
Zul kata bukan senang but terpaksa lah dia yakinkan lecturer..
huhu thanx again Zul!!

and i plan, kalo xde pape yg need me to stay up,
nak tgk game arsenal..
xpe la, sorang2 kat bilik TV pun okay aje..
hehe teringat kat KPMSI dulu, takut gila tgk game arsenal sorang2
sbb mcm horror sket bilik TV kat situ hehe
so, gunners better be prepare! kena menang tau! kasi belasah porto yg overrrsss tu!!

kalo ada keja, kena tgk dr soccernet je lah ni!!
huhuhu~~
sepanjang kat UMT, xpenah i g tgk game arsenal kat bilik TV..
tambah2 kalo prime time kan..
sumpah xdapat tgk ..
well,, paham2 ler.. pompuan..kalo xsuka tgk bola pun, yg ramainya mesti ramai sokong theSetan..
betol x???

hehe ok nak siap2
class at 11, my soon-feveret-subjek [nape pulak aku letak soon???]
karang nadia marah i siap lambat hehe...
ok, daa~~

xoxo
statistic is much much fun than Econs!!

6 comments:

miex90 said...

wah..bes ar kak sha..heaven..
saya ni..
hell da pepagi lg..
kene g PTM lagi..
da la sngt2 x cukop tido..
giler letih..

NiSa said...

theSetan? team mana sha?

MAN U ke?
owh no, tidak, nehi never. sgt xske

~nadia~ said...

0itzzzzzzzz....
asyik jdi silnt reader je kn??
n da lme x c0mment..
hehehe...
smpai ade 0rg tu s0h c0mment..
hahaha...
sweet...
ksha...
ade lak u kate i nk mrh..???
hehehe..
c0wie...
da biase cpt dri zmn sk0la..
terbawa2 ble kat umt nie...
redh0 kn je la erk...
kuikuikui..

.MISS_SHASHA. said...

aeman - hehehe hell eh?smlm ksha dah hell hehe sbr aeman, pas 17 dah free kan?? =) yg penting suara aeman sedap!! xoxo

.MISS_SHASHA. said...

khani - hahaha bagos!! jgn sokong theSetan.. x baik hehe

.MISS_SHASHA. said...

nadia - hehe lama u x komen i punya blog hehehe nasib baik u ada, kalo x lmbt la we all g class hahaha