Monday, March 8, 2010

F day

salam..

pagi2 bangun tido, dah ada benda wat i sakit hati mcm nak jerit " BODOH, I HATE YOU!!! " kuat2.. [x wat okay! i bertamadun...]

then, pegi class, tersengguk2 depan dr munir..

then, masuk class horror dalam sejarah pembelajaran hidup i - Econs,
suma dah bersiap sedia nak 'bergaduh'
well, its true indeed.. alahai, nak wat mcm mn lagik??
we are in the middle.. tersepit kalah ikan sardin dlm tin yg kemek..
[metafora ni pun tak leh lawan betapa tersepitnya kami!]
and benda paling takut2 dah pun/bakal terjadi...

we have Econs test tomorrow!
yeah, in the middle of F business plan and presentation,
the F outline, essay, presentation for Academic Writing Skills that have to submit by Wednesday..
yeah,,"seronoknya" jadi student!!

i dah meroyan kat twitter tadi..
i dah tersedu-sedu sorang2 tadi,
cuma i nak ckp ngan the-only-person-that-i-can-let-him-hear-me-crying je xbleh..
he was in the middle of meeting..
just bleh ckp ngan abah je, tu pun ada org dtg rumah..

its ok, im fine now!

xoxo
official - i hate Econs very much!!

No comments: