Saturday, March 13, 2010

::di kala saya terjauh hati::

penah saya ckp dlm blog pasal cinta hati saya?
no, secara serius?
rasanya x pernah..

dulu, time belasan tahun nak masuk puluhan tahun,
ada kes yang mcm ala betrayed ke atas hati & perasaan saya..
tak nak saya cerita kat sini,
sebab setiap kali saya ckp,
usaha nak lupakan makhluk tersebut pasti makin sukar..
cara saya di betrayed amat pedih, amat tragis..
sakit dalam hati, tak penah saya ckp kat sape2 pun..
cuma penah 2,3 kali bila saya rindu sangat kat makhluk tu,
saya cari Nor Syarzalina, my best girl back in college,
sbb dia sorang saja tahu betapa sakitnya hati saya..
dia lah mangsa saya, mangsa kena dgr luahan bodoh saya..

untuk sayangkan seseorang dalam2,
untuk "cinta" kan seseorang,
susah saya nak lakukan,
sbb saya xpernah serius in this case,
bagi saya, bila dengar word "CINTA", phew~~ beratnya..
TAPI
bila saya dah pupuk perasaan sayang saya to anybody,
which is very rare for me to do that,
mesti la susah jugak bagi saya nak buang org tu jauh2
susah sgt2-tahap-gaban pun lagi susah~~
even...dah buat salah besar kat saya

sighhhhh...

sampai sekarang, ada lagi sisa2 perasaan kat makhluk tu,
walaupun selepas 3 tahun..
setiap kali ada approach dari org lain,
saya mmg buat x tahu aje,
sbb??
sigh, u all know the answer lah kan?
its not like serik, but more to I can't get rid of him........YET!!!

but nowadays,
hati saya kembali berbunga..
tapi saya tahu saya cuba nak nafikan semua tu..
atas certain2 level..
i've been treat so nice and sweet,
ye la, pompuan mn x suka kalo di layan sebegitu?
betol x?
but, no worries, i never letak or bagi apa2 hopes
to kedua2 belah-pihak-hati
sbb saya masih takut dan x pasti..

BUT

today,
i am heartbroken,
why??
biar lah i simpan je dlm hati..
sape lah i nak terasa lebey2 kan??
i nak focus study..
thank god, i ni bukan jenis yg terbawa2 smpi xleh nak study.. [i hope]
huhu~~
agak2 xbleh tahan sedey, i carilah Nor Syarzalina lagik!! hehe

xoxo
status :: single-mingle ::

8 comments:

Elylinn said...

Take ur time sis, ur time will come... sooner.. take care okeh, all the best! (^-^)

buTTercUp said...
This comment has been removed by the author.
.MISS_SHASHA. said...

kak lyn - tq.. siang tadik tiba2 emo bila ..... heheh now dah ok! tq again~

.MISS_SHASHA. said...

tihin - potong markah sbb tak masuk ngan karangan i.. huhu

°`° NiSa °`° said...

sha, wut happen, what ever it is, be calm okey. chill :)

Jon said...

shatiroh, jika terasa kurang sehat silalah berjumpa doktor secepat mungkin. dan aku dengan asyraf akan pulang ke kampung minggu depan..hahaha

.MISS_SHASHA. said...

k.hani - i'm going to be just fine.. =)
thanx for concern xoxo

.MISS_SHASHA. said...

ang ku Jon_Juon : isk isk, kalo setakat nak announce nak balik kg kat aku, biaq x payah nak komen.. sigh,,