Thursday, March 18, 2010

birokrasi lah sgt..

okay!!!!!!!!!!!


ALHAMDULILLAH...
finally, borang utk apply asrama sem depan dah selamat di hantar..
alhamdulillah sgt2...
selepas kesusahan dan kepayahan...
kesempitan waktu..
kekusutan kepala otak..
alhamdulillah...
dah selamat di hantar ke pejabat asrama..

TAPI.....

bangang! bodoh!
bak kata tihin - karenah birokrasi mmg menyusahkan..
walopun i tak tahan gelak dgr suara tihin time tu,
harus lah i mmg bengang jugak!!!!!!
sbb nak photostat satu kertas,
berpeluh2 i jalan sana sini..
nasib baik la UMT ni tak besau mcm U lain...
huhuhuhu~~~~~

so, dah settle half of the keja yang beban kan diri
esp on expo keusahawanan..
lega gilerrrrrr dah selesai suma2 ni..
2 hari terperuk kat DSM
mcm hareyyy [apat ajar word ni!!]
act tak la hareyyy sangat
cuma ari ni, mcm2 jadik
dari karenah birokrasi tu..
then paling tak tahan i dapat nasi mentah..
adoi ya..
adoi...
malas dah nak maki ni...

so, balik bilik,
balas dendam la..
tido mmg x hingat dunia..
haha hahaha hahaha

ini terpaksa dtg cc
sbb nak scan design utk jacket post harvest
alhamdulillah,
rezeki strawbearu.. xbyk pun rezeki jugak!!!

today nak credit to:

Bahliah - tq sgt2 bg pinjam motor..
Chop - tq chop, jasamu di kenang ~~ moto + helmet
Tihin - tima kasih byk2 tihin, bawa moto, wat lawak pasal word birokrasi tu haha, tolong kira duit ribuan ringgit tu sbb bila i runsing, i kira duit mesti silap [sbnrnya kalo x runsing pun silap gak sbb i am so bad in numbers!]

xoxo
pelik x i suka lagu Haruskah, Adam?? ngeee ni suma salah Festival Filem Pendek tu
picss expo i'll post next =)

No comments: