Saturday, March 13, 2010

the battle? already begun

seperti yang selalu i update status kat twitter,
weekend i hanyalah bergelumung dengan buku
teman2 date i ialah rakan2 kesayangan study group i =)
and tido cukup sedikit dari weekdays
sebab walopun burung hantu, but this burung hantu time weekend bleh tido siang lama2 eheheh
kalo weekdays, owh penat s**l,, sbb tido sumpah x cukup
then g class kalo calit lip gloss kat bibir pun still xleh nak cover kepucatan & kepenatan muka i..
huhu seriyes..

ni suma disebabkan jadual-next-week-yg-terlebey-padat-mcm-haram-sure-penat-nak-mampos!

ok, ahad class MARITIME ENGLIS kul 8, then malam pun ada class dia, but this time akan ada test 2.. subjek ni singkatannya mareng.. mareng ni, seronok belajar but nak exam nya..adus, malas gla nak bc..

then, isnin hoho inilah subjek yang we all bertungkus lumus study, Econs ler, apa lagik..
test 2 siangnya.. walopun 40 soklan, masih juga akan efek hari kitaorg yer.
malam ada kelas statistik okay!

hari selasa, i punya schedule x berat sgt, cuma budak2 ni yg ambik etnik.
dorang kena settle hal etnik and kena pakai baju kebangsaan
haha epul hahha epul hahah epul
malamnya we all kena attend majlis en wari, dia wajibkan we all

hari rabu & khamis
sort of penentu segalanya atas usaha kami
ececece ayat xbleh blah..
ha, ini 2 hari expo keusahawanan
di ulang 2 hari!!!!
adusssss....

hari jumaat cuti
TAPI
ada asemen kena siapkan ni [lagik!!!]
writing punya keja kena wat essay [lagik!!!]
huhu

sabtu..
insyaallah kalo jadi plan ngan budak2 kelantan,
nak g SEKAYU water fall..
insyaallah ler...
=)

so, untuk Econs, dah habis study until topic yg di inform masuk..
mcm senang pulak bila study ngan kawan2 ni..
huhuhuhuhu sape yg paham tu, paham lah apa yg i maksudkan ni haha

tima kasih kawan2 yg terer Econs ^_^

well, kalo i tetap i lah kan
even hp rosak, xleh ambik gambar
still belasah hp fatin ambik gambar =)


ini kat library ~~ asyik sesat jek bila kena carik discussion room =)


ini kat kafe pas balik dr library ngan pas mencekik roti canai
see? dorang ni lah wat hari menarik untuk study
aip, aip epul jgn perasan sambil senyum2 simpul eh..
ini awe dah balik tido, cian dia sbb esok kn g menembak lagik!!
abg long nautika pun join
zaher + tihin jek xde huhu
walopun nadia ngan fatin sentiasa tiru suara zaher,
well, korang still xleh lawan yg original ler
haha


cikgu tgh mengajar..
haha anjal ke x anjal?? haha

ini cikgu dah mula gila glamor nak ambik gambar..hehe
biasa ler, dah biasa dah haha
belakang tu aeman, muka penat pas balik dinner~~
walopun lupa lirik, i know u must did a good job there, bro! =)

haha, baca betul2
clue-pen-goyang-goyang
spesel tips dr cikgu epul hahaha
thanx epul.. ini ksha igt sampai mati haha
nnt jgn pelik kalo we all jawab exam sambil goyang-goyang
hahahah

so, siang nnt plan nak study mareng..
huhu harap2 x mereng kuikuikui

and pasal hp.. my bro suh angkat je e63..
ntah lah,, korang rasa cane?
cian kat i ni, f305 tu mmg completely rosak..~~

xoxo

2 comments:

nadia~~ said...

terbaekkkkkkkkkkkk.....
jgn lpe erk...
pen goyng2..
hahaha....
jgn goyng pen je tpi xtaw pe mksudnye..
kihkihkhih..
:p

.MISS_SHASHA. said...

hahaha
terbaekkkkk
hahaha
mesti la dah igt..
igt smpi mati =)