Wednesday, March 17, 2010

apa jadik bila gembira & marah??

APA YANG BOLEH HAPPYKAN SAYA????

- mak & abah happy
- abang2 saya jadi kaya =)
- adik2 saya dengar cakap saya
- arsenal menang
- shopping sama2 nadia & fatin
- bergosip sama cik tihin
- bila epul & zaher wat i gelak smpi sakit pinggang
- bila dekat pantai
- puji saya nampak muda
- puji saya cantik [bodoh la sape x suka kalo kena puji!! LOL!]

APA YANG BOLEH BUAT HARI SAYA MACAM BANGANG??

- arsenal kalah
- hari class Econs
- due date assigment
- bila ada konflik diri sendiri
- org saja nak bg saya sakit hati --> seriously, perlu ke?
- org saja nak bagi saya geram
- org bagi aku rasa mcm nak bg penampar --> pehal??

JADI

apa saya buat bila saya happy??

- bahagia
- karaoke mcm org gila
- gelak mcm org hilang akal
- senyum
- senyum
- senyum
- senyuuum sampai terserlah lesung pipit saya yg org selalu buat2 tak nampak sbb jeles hahahaha

bila saya MARAH??

- muka ketat --> trust me, if u really know me, u'll wish u never ask for this!!!
- believe this, i tak lapar, takkan sentuh nasi.. [ha, ini kinda of good sbb maybe leh kuwos haha]
- aku akan jadi mcm org gila.. kejap gelak, kejap moody
- meroyan kat sapa2 yg dekat ngan i --> mangsa paling selalu kena ialah Akmal sbb roomate i ngan Tihin sebab dia banyak tahu rahsia i..
- dengar lagu ala-ala nak baling pinggan kuat-kuat --> e.g Miley Cyrus's 7 Things
- kuar jalan2.. --> nasib baik ada adik2 yg baik hati sanggup turn back dr bandar ke UMT nak ambik i g jalan2

ini betul2 jadik ptg tadi, tgk la gambar kat bwh, i berbaju kurung baru pas class then pas benda-mcm-hell-wat-aku-mcm-nak-nanges-tp-tak-nanges-pun!!!- btw,thanx anas belanja roti..pasni belanja ksha 100 plus natural tau!! hikhik

thanx cik tihin selalu layan karenah kSha eh..
thanx sgt2 kalo kSha marah tu bukan marah tihin tau!!
tau tihin tau..
xoxo

ini adikku yg byk tahan sabar ngan i sejak 1,2 minggu ni..
walopun dia 'cacat' hihi cacat tu la wat i happy
orang takkan paham..
orang akan ckp why i melekat sgt ngan dia..ngan epul..
orang tak paham..
xkan paham..
dan better tak payah ambik tahu nak paham
sbb yg penting aku happy bila ngan dorang!
sudah..
...
...
...
...
...
end, jgn byk tanya!!

**epul x ikot sbb dia berusaha siapkan model resort**

motif entri ni - tq sgt2 kat sapa2 yg ruined my day!

still tak tahu why it hurts me so much tp sakittt ~~~

xoxo
suka sgt lagu LARUT akim's version

No comments: