Wednesday, February 24, 2010

Video my baby to her ngah's

salam...

**saya sudah di terengganu.. [dah 4ari dah]
**bz mcm biasa [i miss it! hehe]
**x cukup tido mcm biasa hehe [i miss it too]
**ari ni class Econs, i pening mcm biasa hehehehe
**and i love class statistic mcm biasa hehe

ari tu ari last i kat kedah, i tido kan ain..
saja2 tanya dia..
"ain nak kawen ngan sapa nnt?"
dia dengan lancarnya jawab
"ngah jon!"
i gelak "hahaha, mana boleh. ngah yin nak letak mana?"
lagi lancar dia jawab "duk sorang2 la"
hahaha
i cakap "tak boleh kawen ngan ngah jon la! ain nak kawen ngan sapa?"
dengan muka sengal dia jawab "ayah la"
lol!!

i suka gler video ni.. [sbb tu lah upload kat FB gak huhu]
dia dah pandai cakap ler compare ngan dulu..
tp byk take gak ler nak make sure betol2 dia ckp =)

hihi cuba dgr leklok bila part ngah yin..
something like this ler maksud dia..
-ngah jon, p na? balik!!-
-ngah yin, p na? babai...-
hahhaa, kak lyn dia dah 'jatoh cinta' ngan hubby kak lyn hahahaha

video

xoxo
she likes halimah jongang's song so much!! hihi

2 comments:

Elylinn said...

Huuuu.... abes la hubby I, cinta 3 segi.... huhu

.MISS_SHASHA. said...

hahahaha~~~
mcm mn ni? haha